Ricoh anvender dataindsamlingsværktøjer som cookies for at give dig en bedre oplevelse, når du bruger vores website. Du kan læse om ændring af disse indstillinger og få yderligere information om cookies her.

IM C6000

Denne kraftfulde A3 farve multifunktionsprinter har en kapacitet på 60 sider pr. minut og leverer uovertrufne præstationer. Maskinen løser selv de største opgaver og øger din konkurrenceevne. Eliminér flaskehalse og producér suværen farve- og sort/hvid-materiale i ekspresfart!

Drivers & Firmware

Tilbehør til RicohIM C6000