Ricoh anvender dataindsamlingsværktøjer som cookies for at give dig en bedre oplevelse, når du bruger vores website. Du kan læse om ændring af disse indstillinger og få yderligere information om cookies her.

IM C3500A

Denne utroligt kraftfulde multifunktionsprinter med en kapacitet på 35 sider pr. minut leverer alsidig funktionalitet og pålidelig drift. Den opfylder uden problemer dine dokumentbehov - den scanner og distribuerer informationer, udskriver og kopierer i farve og udarbejder elegante dokumentsæt.

Drivers & Firmware

Tilbehør til RicohIM C3500A