Ricoh anvender dataindsamlingsværktøjer som cookies for at give dig en bedre oplevelse, når du bruger vores website. Du kan læse om ændring af disse indstillinger og få yderligere information om cookies her.

MP 305+SPF

Kompakt multifunktionsprinter, der er ideel til små og mellemstore kontorer med brug for at udskrive i A3. Omfatter printhastighed på 30 s/minut, faxfunktion, intuitivt betjeningspanel og støjsvag drift.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

Tilbehør til RicohMP 305+SPF