Support
Ricoh Support Channels

Få support

Al den produkt- og servicesupport, du har brug for - samlet ét sted.

Information om vores produkter, tjenester og din Ricoh-konto

Find ud af, hvordan du kommer i kontakt med os, eller brug selvbetjeningslinket herunder til at indsende tælleraflæsninger, downloade software, drivere og manualer - og meget mere.

Har du stadig brug for support?

Tal med en medarbejder fra Ricoh

Hvis du ikke fandt svaret på dit spørgsmål her, så udfyld venligst vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os