HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Elektrostatisk udladning

Ricohs kvalitetssikringscenter har undersøgt rapporter om, at nogle brugere af Ricohs MFP'er har oplevet at få stød under brugen. Det har vist sig, at årsagen er statisk elektricitet, som er harmløst for mennesker.

Vi ønsker derfor at informere vores brugere yderligere om statisk elektricitet og de forholdsregler, der kan træffes for at minimere forekomsten.

Hvorfor får jeg stød?

Du kan få stød, når du berører en ledende genstand, fx et dørhåndtag af metal. Denne statiske elektricitet svarer til de udladninger, som forekommer i tordenvejr. Ved lynnedslag genereres den statiske elektricitet i skyerne og udledes i jorden. Denne statiske elektricitet oplades i din krop og ledes derefter til jorden gennem dørhåndtaget. Du kan føle lidt smerte, når elektriciteten udlades fra fingrene.

I et sådant tilfælde vil den elektriske potentialforskel (spænding) mellem din krop og dørhåndtaget almindeligvis være relativt høj, dvs. flere kV (kilovolt). Effekten er dog meget lav (μA; mikro-ampere). Dette betyder – i modsætning til elektriske stød ved lynnedslag – at du blot vil opleve et mindre ubehag.

Der er truffet en række forholdsregler for at sikre, at risikoen for brugerne er minimal, hvis de skulle opleve at få stød ved berøring af en printer/MFP. I henhold til de internationale IEC-standarder (https://www.iecee.org) er de fleste kontorprintere klassificeret som klasse 1-enheder, og der er jordforbundne metaldele både indeni og udenpå maskinen.

Når en elektrisk ladet del af din krop berører en maskine, frigives der statisk elektricitet fra kroppen til de jordede metaldele, og du kan få et lille stød. Dette er den samme statiske elektricitet, du mærker, når du rører ved et dørhåndtag, stiger ind eller ud af en bil eller berører bestemte bildele.

Hvad påvirker statisk elektricitet?

Dit arbejdsmiljø og din påklædning har betydning for, om du udsættes for statisk opladning. Din krop kan nemt blive elektrostatisk ladet, hvis du er iført sko eller tøj, der er fremstillet af syntetiske materialer, da disse nemt isolerer elektriske ladninger.

Du kan også være mere tilbøjelige til at få stød, hvis du opholder dig i et tørt indeklima med tæpper eller gulvmåtter, da elektricitet er svært at aflade.

Er elektrostatisk udladning (ESD) skadeligt for menneskekroppen? Elektrostatisk udladning (ESD) forårsager ikke fysiske skader, kun et mindre ubehag.

Hvordan kan jeg stoppe statiske stød?

Det er svært helt at eliminere statiske stød. Du kan dog foretage nogle mindre justeringer for at reducere forekomsten: 

  • Brug tøj fremstillet af ikke-syntetiske materialer 
  • Brug sko med lædersåler 
  • Sørg for, at luftfugtigheden i rummet holdes over 50%. (En luftfugtighed på mindre end 20% vil med sikkerhed forhøje risikoen for statisk elektricitet.) 
  • Anbring et tæppe, der er fremstillet af et antistatisk materiale, på gulvet.
  • Læg en gulvmåtte i et antistatisk materiale på gulvet foran printeren/MFP'en. 
  • Brug stole med ledende materialer frem for syntetiske som nylon eller polyester.