homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Virksomhedsejer


Den digitale transformation låser op for væksten. Ved at automatisere arbejdsgange kan man som virksomhedsejer øge effektiviteten og styrke sit salgsteam med virtuelle værktøjer, der giver en personlig kundeoplevelse, reducerer transaktionstider og leverer bedre resultater til både kunder og leverandører.

Fastholdelse af kunder og vækst er nøglen til at sikre kommerciel succes. Gennem en digital transformation kan man forbedre kundernes, medarbejdernes og leverandørernes tilfredshed, mens man samtidig gør sin virksomhed mere effektiv, fleksibel og fremtidssikret. Ricoh kan hjælpe med at få engagement med kunderne på nye måder, mens medarbejderne holdes i kontakt og leverandørerne motiveres.

 • Gør kundernes oplevelse bedre

  Gør kundernes oplevelse bedre

  Giv sælgerne de rette virtuelle værktøjer til at levere personlig multikanalkommunikation til rette tid, i det rette format og hvor som helst fra.   

 • Få en hurtigere digital transformation

  Få en hurtigere digital transformation

  Brug procesautomatisering til at gøre transaktionstiderne kortere og levere hurtigere resultater for kunder og leverandører. Bliv mere fleksibel, effektiv og god til at fordele ressourcer.
 • Muliggør en spredt arbejdsstyrke

  Muliggør en spredt arbejdsstyrke

  Understøt samarbejde og effektivitet uden at gå på kompromis. Giv jeres medarbejdere en god brugeroplevelse på tværs af enheder og placeringer.  
 • Byg bæredygtig vækst

  Byg bæredygtig vækst

  Brug jeres holdning til bæredygtighed til at tiltrække nye kunder og medarbejdere. Reducér jeres CO2-aftryk med hjemmearbejde og automatiseringsteknologi.  

Fremtidig vækst for mindre virksomheder

Få mere at vide om den digitale transformations vigtige rolle i at udforme moderne arbejdspladser.
Small Business Future Growth - Thumbnail imageKontakt os

Tal med en af vores specialister og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jer med at få mere vækst i virksomheden.

Kontakt os