HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Informationssikkerhed

Banner 1024x256

Mobilt arbejde, spredte medarbejderstaber og kravet om tilgængelighed skaber udfordringer for informationssikkerheden. Hvad enten det gælder printhåndtering i private virksomheder eller digitalisering af patientjournaler på hospitaler, er en vandtæt tilgang altafgørende for at sikre omdømmet.

Informationssikkerhed er mere afgørende for virksomhedernes overlevelse og succes end nogensinde før. Forskellige faktorer har bidraget til dette:
 • Cyberangreb er den største trussel mod moderne virksomheders overlevelse og succes. Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for angreb i form af f.eks. phishing, DDoS eller ransomware, og omkostningerne kan løbe op i millioner.

 • Nye sikkerhedsbestemmelser som den nye EU-persondataforordning (GDPR) vil kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data.

 • Digitaliseringen af den moderne arbejdsplads samt den eksplosive udvikling i datamængder har givet nye udfordringer: Arbejdsgange spreder sig ofte på tværs af enheder, netværk og geografisk placering, og informationer skal beskyttes, når de transporteres rundt i virksomheden.

 • Funktionaliteten på kontorprintere og multifunktionsenheder er blevet tidoblet i løbet af de seneste år. De håndterer en betydelig del af virksomhedens datainput, -output, -overførsel og -lagring, hvilket gør dem til en af de farligste, men samtidig mest oversete, trussel mod sikkerheden på den moderne arbejdsplads.

På baggrund af disse udfordringer kan moderne virksomheder ikke længere fungere uden sikre systemer til dokument- og datahåndtering. Det er nu, de har brug for en troværdig partner, som kan hjælpe dem med at sikre og beskytte deres processer.

Er din forretning sikker? Læs mere om de sikkerhedsrisici, du skal være opmærksom på (og hvordan de bør håndteres) i vores guide: Sikkerhed: Realiteter, risici og løsninger

Sikkerhedsudfordringer og hvordan de kan løses

Moderne virksomheder stræber efter et skabe mere fleksible, mobile og digitalt forbundne arbejdspladser. Dette medfører en lang række udfordringer – ikke kun med implementering, men også med at sikre, at forretningoplysninger forbliver beskyttede, efterhånden som arbejdspladsen bevæger sig ud over de traditionelle vægge på kontoret.

Hvordan skaber du ligevægt mellem medarbejdernes forventninger til mobilt arbejde og behovet for sikring af oplysninger? Er dine digitaliserede data sikre? Hvordan gør du dine dataprocesser klar til persondataforordningen? Tag et kig på nedenstående drejebøger, der beskriver de typiske sikkerhedsscenarier for virksomheder som din og hvordan de kan håndteres.

Vi har udarbejdet nogle pakkeløsninger, som kan sikre dig og din virksomhed. Med vores sikkerhedsløsninger Basis/Basis+, Expand og Plus er der med garanti også en løsning, som passer til din virksomheds behov.

Sikkerhed er i Ricohs DNA. Men tag ikke kun vores ord for det. For nylig udnævnte IDC MarketScape Ricoh til at være verdensførende inden for print- og dokumentsikkerhed. Læs mere


Vi hjælper med at beskytte din forretning

For at opfylde de store krav om effektiv og målbar best practise inden for cybersikkerhed er sikkerhed inkluderet i alle Ricohs produkter og tjenester gennem design – aldrig som en eftertanke. Du kan læse mere om vores sikkerhedstjenester ved at downloade hele rapporten: Sikkerhedsløsninger fra Ricoh: Vi hjælper med at beskytte din forretning

Download


Sikkerhed på tværs af enheder og lokationer

Da sikkerhed er en kærneværdi for Ricoh, har vi udviklet teknologi, der giver vores kunder mulighed for at håndtere, dele og spore fortrolige dokumenter og data nemt og sikkert, uanset hvor de er.
Vi har erfaring med at levere tjenester til følsomme brancher som finanssektoren, den offentlige sektor og sundhedssektoren og kan hjælpe med at implementere løsninger, som er tilpasset den enkelte organisations sikkerhedspolitikker.

Beskyttelse af dine forretningskritiske data

Sikkerheden er grundlæggende for vores teknologi, rådgivning og support, og vi tilbyder en lang række løsninger til sikring af data – uanset om det gælder udskrivning, lagring eller dokumenthåndtering.
Vi var de første, der modtog et ISO/IEC 15408-certifikat for en digital multifunktionsenhed, og vores nyeste enheder er Common Criteria-certificeret i henhold til den internationale IT-sikkerhedsstandard IEEE 2600.
Vi har endvidere udviklet dedikerede løsninger til overholdelse af sikkerhedsbestemmelser. Eksempelvis sikrer vores Data Cleansing Service, at der ikke efterlades personligt identificerbare data og forretningskritiske oplysninger i multifunktionsprintere, når disse ikke længere er i brug.

Håndtering af risici og omdømme

Udviklingen af Ricohs løsninger er baseret på best practice for branchen samt vores indgående kendskab til de udfordringer, som de forskellige sektorer står over for. Med vores portefølje kan vi hjælpe organisationer med at sikre fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af deres forretningskritiske oplysninger.
Vores konsulenter arbejder sammen med kunderne for at identificere løsninger og definere politikker, der balancerer sikkerhed og administration med behovet for fleksibilitet og effektivitet. Ved at skabe en sikker infrastruktur, der udvikler sig i takt med teknologien, er din virksomhed væbnet med en betryggende kombination af kontrol og fortrolighed.
Vi har en global ISO 27001-certificering for styring af informationssikkerhed, og vi holder et vågent øje med ændringer i sikkerhedslandskabet, så vi kan udvikle vores tjenester i takt med forandringer.

 • Enhedssikkerhed

  Enhedssikkerhed

  Hvordan Ricoh kan hjælpe med at løse komplekse data- og printrelaterede sikkerhedsudfordringer

 • Datasikkerhed

  Datasikkerhed

  Tre hovedområder, hvor Ricoh sikrer dine data og dokumenter gennem hele processen

 • Styring af dokumentflowet

  Styring af dokumentflowet

  Med Ricohs sikkerhedstjenester får du hjælp til dækning af dine sikkerheds behov både nu og i fremtiden.

Vi ved, at der kan være mange spørgsmål omkring sikkerhed og GDPR. Baseret på nogle af de mest stillede spørgsmål ved vores tidligere webinarer, har vi lavet en samlet Q&A.


Fandt du ikke det, du søgte?

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os

Også i