HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Digitale og automatiserede arbejdsgange

Uanset hvor langt din virksomhed er med digitalisering, kan Ricoh tilbyde løsninger til at fremskynde processen og opnå endnu flere fordele – fra essentiel hardware og software, der automatiserer dine daglige arbejdsgange, til effektive og sikre business intelligence-værktøjer. Ricoh er den eneste partner, du skal bruge til blive mere proaktiv, når det gælder din teknologiske vækst.

Skab vækst i din virksomhed med workflow automation

Når det gælder automatiske arbejdsprocesser i din virksomhed, vil du så betegne dig som Traditionalist eller Tech-pioner? Vi har beskrevet fire stadier, virksomheder som din muligvis kan identificere sig med på rejsen mod fuld digitalisering og automatisering.

'Traditionalist'-virksomhederne har meget at vinde ved automatisering, mens dem på 'Tech-pioner'-stadiet allerede bruger digitaliserede og automatiserede processer i hele organisationen til at skabe effektivitet og konkurrencemæssige fordele. Men uanset hvilken fase man befinder sig i, er der altid plads til udvikling.


Opdag, hvilken kategori din virksomhed tilhører (og hvilken type du er) ved at tage vores 5-minutters interaktive test!


Eller udforsk de fire stadier her:

TraditionalistDigital Convert      Automation Expert Tech Trailblazer 

                       Traditionalist             Digital Konvertit      Automatiseringsekspert          Tech-pioner

Hvad er workflow automation?

Få dybere indsigt i, hvad workflow automation betyder, og hvordan det kan transformere din forretning.

Med datadrevne indsigter om fordelene ved workflow automation samt taktiske anbefalinger til at hjælpe dig med at komme i gang er denne whitepaper-pakke den ideelle vejledning for virksomheder, der ønsker at automatisere de daglige dokumentprocesser.

Indeholder:
Introduktion til workflow automation
Introduktion til workflow automation for finanssektoren
Introduktion til workflow automation for HR-sektoren

 • Branch Paperless

  Branch Paperless

  Let implementerbar dokumentstyring og workflowoptimering, der booster effektiviteten og sikkerheden.

 • Managed Document Services

  Managed Document Solutions

  Skræddersyede løsninger, der hjælper organisationer med at optimere informationsflowet og strømline dokumentprocesserne.

 • Styring af kundekommunikation

  Styring af kundekommunikation

  Optimér kundekommunikationen med innovativ teknologi til flere kanaler, workflowløsninger og muligheder for personlig tilpasning.


Vi hjælper virksomheder med den digitale omstilling

Omstillingen fra almindelige, papirbaserede arbejdsgange til mere strømlinede, digitale processer kan give betydelige besparelser og forbedre effektiviteten – for ikke at nævne den positive indvirkning, det vil have på din miljøstrategi.

Optimeringen af dokument- og informationshåndteringen i virksomheden handler imidlertid om mere end blot implementering af nye, bagvedliggende teknologier. Det handler om at forstå din branche, dine processer og dine ansatte, så de nye løsninger harmonerer med dit specifikke forretningsmiljø.

De rette løsninger til netop din virksomhed

Fordelene ved digitalisering af data og arbejdsgange er indlysende for de fleste, men at tage springet fra de veletablerede processer kan være skræmmende.

Med vores dokumenterede resultater inden for forandringsledelse har vi ekspertisen til at hjælpe, når det gælder tilpasning til nye arbejdsprocesser. Vi har desuden indgående kendskab til forretningsbehovene i et bredt udvalg af sektorer, og sammen med dig kan vi etablere de processer og handlingsplaner, der fungerer bedst for din virksomhed.

Fra papirbaserede til digitale arbejdsgange

Ricoh kan levere infrastruktur, rådgivning og support i forbindelse med omstillingen til nye arbejdsmetoder. Uanset om det gælder små, lokale virksomheder eller multinationale selskaber, kan vi hjælpe med at implementere effektive informationsprocesser og digitale arbejdsgange, der vil fremtidssikre din forretning. 


 • Precision Marketing Services

  Precision Marketing Services

  Handlingsorienteret viden og tilpasningsværktøjer, der hjælper med at optimere kunderespons og konverteringsrater.

 • eRecord Connect 2

  eRecord Connect

  En dokumentstyringsløsning, der gør det hurtigt og nemt at digitalisere lægelige oplysninger.

 • Managing Enterprise Output

  Styring af printprocesser

  En centraliseret løsning til styring af printprocesserne i din virksomhed.

 • Styring af kundekommunikation

  Styring af kundekommunikation

  Optimér kundekommunikationen med innovativ teknologi til flere kanaler, workflowløsninger og muligheder for personlig tilpasning.

 • Patient Workflow Management 2

  Patient Workflow Management

  En smidig selvbetjeningsløsning, der automatiserer patientregistrering og -indskrivning.

 • Mobile and On-Demand printing 2

  Mobilprint og print-on-demand

  Tjenester, der giver studerende mulighed for at udskrive når som helst og hvor som helst fra mobile enheder.

 • DocuLounge 2

  DocuLounge

  Fuldt serviceret print- og scanningscenter med samarbejdsområde til studerende og ansatte.

 • Meeting Room Service

  Meeting Room Services

  Skab et mere produktivt og effektivt arbejdsmiljø ved at optimere udnyttelsen af dine mødelokalefaciliteter.

 • Commercial Printer

  Trykkerier

  Ricoh leverer en række fuldt integrerbare kunderettede løsninger til en overkommelig pris, så du kan tilbyde dine kunder det nyeste inden for print.


Fandt du ikke det, du søgte?

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os

Også i