HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Bæredygtighed

I otte årtier har Ricoh været bannerfører for brugen af bæredygtige praksisser, og vi har hjulpet utallige virksomheder med at reducere spild. Uanset om du har behov for at mindske din miljøpåvirkning eller strømline dine processer, kan vi hjælpe dig med at træde ind i en bæredygtig fremtid.


Håndtering af spild på tværs af forretningen

Ricoh gør mere end blot at levere energi- og papireffektive printere og dokumentinfrastruktur. Vi kan hjælpe dig med omstillingen fra almindelige, papirbaserede arbejdsgange til strømlinede, digitale processer, så du både kan reducere omkostningerne, optimere driften og minimere spild i hele virksomheden.

Spar på forbruget og omkostningerne

Dokumenthåndtering har en direkte indflydelse på din virksomheds energiforbrug, og valget af den teknologiske infrastruktur har stor miljømæssig betydning. Vi kan hjælpe dig med at håndtere disse udfordringer på flere forskellige fronter.

Eksempelvis leveres vores energieffektive kontorprintere med funktioner til tonerbesparelse, og de kan printe uden at være fuldt opvarmet. Vores intelligente overvågningssoftware giver dig desuden et overblik over energiforbruget på tværs af hele virksomheden.

I den anden ende af skalaen kan vi hjælpe dig med at indføre digitale processer og på sigt få skabt en papirløs organisation. Derudover giver vores løsninger til mobilt arbejde mulighed for at skære ned på rejser og dermed reducere virksomhedens samlede CO2-udledning.

Skab balance mellem mennesker, processer og miljøet

Når det gælder bæredygtige praksisser, er implementering af effektiv hardware kun en lille del. Hvad der er lige så vigtigt er at optimere de daglige processer og sikre, at omstillingen ikke skaber problemer for medarbejderne.

Vores Sustainability Management Services er tjenester, der understøtter virksomhederne med en helhedsorienteret tilgang. Vi kan derfor hjælpe dig – både med at optimere nøgleaktiviteterne og introducere de nye arbejdsprocesser.

 • Citizen Communication Management 2

  Citizen Communication Management

  En tjeneste, der hjælper myndigheder med gradvist at digitalisere papirbaserede systemer

 • Managed Document Services

  Managed Document Solutions

  Skræddersyede løsninger, der hjælper organisationer med at optimere informationsflowet og strømline dokumentprocesserne.

 • Integrated IT Lifecycle Services

  Integrated IT Lifecycle Services

  Ricoh tilbyder tilpassede supportløsninger til IT-infrastrukturen i store virksomheder.

 • Pay Per Seat

  Pay Per Seat

  Et komplet udvalg af konfigurerbare IT-løsninger og -tjenester til brugernes IT-udstyr leveret på brugsbasis.

 • Invoicing Services

  Faktureringstjenester

  Optimér jeres regnskabsprocesser ved at skifte til papirløs fakturering i et tempo, der passer til jeres organisation, kunder og leverandører .

 • Quick Printer

  Lyntrykkerier

  Hardware- og softwareløsninger samt skræddersyet rådgivning, der giver dig en konkurrencefordel

 • Direct Mailer

  Direct mail-virksomheder

  Skab gode kunderelationer med den nyeste teknologi og ekspertise inden for direct mail.

 • Digitale trykkerier

  Digitale trykkerier

  Fleksible og skalerbare løsninger til at øge produktiviteten og sikre, du kan følge med udviklingen inden for digital markedsføring.

 • Commercial Printer

  Trykkerier

  Ricoh leverer en række fuldt integrerbare kunderettede løsninger til en overkommelig pris, så du kan tilbyde dine kunder det nyeste inden for print.

 • Sustainability Management Services Portfolio

  Sustainability Management Services Portfolio

  Bæredygtighed er i centrum for alt, hvad vi gør, og vores tjenester, produkter og funktioner er udviklet til at hjælpe organisationer med at blive mere energieffektive og spare ressourcer.


Fandt du ikke det, du søgte?

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os

Også i