homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Tjenester til uddannelsessektoren

Uddannelsessektoren er blevet stadigt mere konkurrencepræget i takt med, at universiteter og andre uddannelsesinstitutioner kæmper om elever og højtkvalificerede undervisere. Begge parter ønsker sikkerhed for, at den uddannelsesinstitution, de vælger, kan tilbyde innovative teknologier og værktøjer, der giver mulighed for at arbejde fleksibelt og produktivt.

 • DocuLounge 2

  DocuLounge

  Fuldt serviceret print- og scanningscenter med samarbejdsområde til studerende og ansatte.

 • Mobile and On-Demand printing 2

  Mobilprint og print-on-demand

  Tjenester, der giver studerende mulighed for at udskrive når som helst og hvor som helst fra mobile enheder.


Skab opmærksomhed på et konkurrencepræget marked

I dagens globaliserede verden er der opstået større konkurrence mellem de højere læreanstalter, og et godt ry er ikke længere nok. For ud over et førsteklasses akademisk miljø forventer de studerende og underviserne et højt serviceniveau, og at de har den nyeste teknologi til deres rådighed.

Det kan dog være vanskeligt for uddannelsesinstitutionerne at holde trit med de teknologiske forandringer, og flere og flere benytter teknologiske partnere til at holde sig ajour.

Ricoh kan hjælpe jer med at være på forkant med teknologien, så I kan tilbyde de rette værktøjer til at opnå succes i den vidensbaserede økonomi. Vores tjenester og løsninger til uddannelsessektoren er designet med henblik på at opfylde skiftende behov på et marked under konstant forandring.

Vores administrerede print- og IT-tjenester giver mulighed for at reducere omkostninger – og vi kan også hjælpe med at modernisere samarbejds- og undervisningslokaler, så både de studerende og medarbejderne har adgang til den seneste IT-, print- og kommunikationsteknologi. Vi kan endvidere optimere dokumentintensive processer, herunder studenteroptegnelser/-databaser, så der er hurtig og sikker adgang til disse nøgledata.

Vores brancheekspertise og fokus på innovation betyder, at mens vi holder øje med den teknologiske udvikling for uddannelsessektoren, kan I fokusere på det, I er bedst til.


 • Hopwood Hall College

  Hopwood Hall College

  Ricoh implements virtualised learning environment that facilitates dynamic information access and collaboration

 • Humboldt-Universität

  Humboldt-Universität

  New print facilities at German university Humboldt-Universität zu Berlin enhances student services and reduces downtime

 • TU Delft

  TU Delft

  Dutch university TU Delft sees €550,000 yearly savings through digital workflow solution that automates payment processes.

 • University of Groningen

  University of Groningen

  Ricoh's Managed Document Service saves the University of Groningen €700 000 a year.

 • Wico Scholengemeenschap

  Wico Scholengemeenschap

  With Ricoh's help, schools in Belgium are able to produce more effective educational collateral at a lower cost.


Fandt du ikke det, du søgte?

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os