homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Sustainability Optimisation Programme

Oversigt

Ricohs Sustainability Optimisation Programme tilbyder øjeblikkelige og målbare reduktioner af din miljøpåvirkning ved at effektivisere dokumentproduktionen og reducere de samlede ejeromkostninger (TCO). Programmet er en rådgivningsproces i fem trin, som omfatter praktiske løsninger til at opnå et neutralt CO2-aftryk:

 1. Analyse
  Først indsamler og analyserer vi alle tilgængelige oplysninger om din printinfrastruktur, herunder papir- og energiforbrug, for at finde frem til den rette løsning til dit miljø og dine fremtidige behov.
 2. Design
  Derpå formulerer vi en plan, som tydeligt identificerer nøgleområder, der kan forbedres, idet vi indarbejder dine egne ambitioner i forhold til proceseffektivitet, omkostningsoptimering og produktivitetsforbedring. Praktiske trin omfatter nye etageplaner for energieffektiv placering af enheder og en rapport, som angiver vejen til at opnå solide KPI'er til sporing og måling af håndgribelige resultater.
 3. Implementering
  Den næste fase er implementeringen af det aftalte. Dette dækker installation og opsætning af enheder som fx multifunktionsprintere med duplexfunktion og strømbesparende tilstande. Vi tilbyder træning i at øge miljøbevidstheden, rådgive om energieffektiv betjening af enheder og kommunikere, hvordan simple ændringer som at udskrive i duplex kan gør en stor forskel.
 4. Styring
  Derpå begynder vi at kontrollere resultaterne og måle dem i forhold til udgangspunktet og de KPI'er, der blev opstillet i designfasen. Vi giver dig jævnligt rapporter samt anbefalinger til forbedring af processerne, hvis vi observerer negative variationer, og reproducerer succeserne, når afdelinger overgår målene. Målene kan også omdefineres, hvis det er nødvendigt for at kalibrere din maskinpark i forhold til miljømæssig ydelse.
 5. Neutralisering
  Vores løsning sigter på at reducere miljøpåvirkningen af alle de aktiviteter, som er inden for vores kontrol. Selv med den mest bæredygtige proces vil der dog stadig være CO2-udledning som følge af uundgåelig brug af papir og strøm og vedligeholdelse af enhederne. Ved hjælp af vores beregningsmetode godkendt af SGS oversætter vi den resterende påvirkning til konkrete tal og tilbyder et udvalg af CO2-kreditter til at opnå målet om CO2-neutrale printprocesser.
Løsningen til den mindre virksomhed

Ricoh-enhederne kan gøres  CO2-neutrale i hele kontraktens løbetid. Ved at bruge den forventede levetid, der er designet pr. model, er vi i stand til at beregne CO2-fodaftrykket af det forventede energi- og papirforbrug og vedligeholdelse i hele kontraktens varighed. Vi inkluderer også CO2-fodaftrykket fra fasen før brug (råstofudvinding, fremstilling og distribution) i kulstofbalanceringen. De beregnede kulstofemissioner balanceres ved annullering af de tilsvarende kulstofkreditter til UNFCCC Gold Standards . Resultatet er en komplet CO2-neutral flåde. Gennem dette initiativ vil du bidrage til reduktion af CO2-emissioner . Som kunde modtager du også et Carbon Balanced Printing-certifikat.

Funktioner og fordele

Ricohs Sustainability Optimisation Programme er en praktisk, struktureret og målbar tilgang til at neutralisere CO2-aftrykket i forbindelse med dokumenthåndtering.

Bæredygtighed som overordnet forretningsmæssigt grundlag
En pragmatisk, handlingsorienteret bæredygtighedspolitik er blevet en afgørende del af virksomhedernes dagsorden i de seneste år. De stigende energiomkostninger og deres indvirkning på bundlinjen er blot én faktor. En solid bæredygtighedsstrategi er af afgørende betydning for virksomheders konkurrencedygtighed, da kunder og samarbejdspartnere vil sikre sig, at de driver forretning på en ansvarlig måde.

Strømlinede processer og større finansiel kontrol
Foruden de klare miljømæssige fordele giver implementeringen af Sustainability Optimisation Programme også produktivitets- og omkostningsbesparende fordele på tværs af hele organisationen. Bæredygtigt arbejde omfatter implementering af energieffektiv hardware, spildreducerende software og miljøbevidste arbejdsmønstre. Alt dette har direkte indvirkning på din bundlinje og på den måde, mennesker agerer inden for din organisation.

En testet, dokumenteret og valideret tilgang
Ricohs program til optimering af bæredygtighed trækker på vores omfattende erfaring med analyse og implementering. Via vores Sustainability Optimisation Programme, som er certificeret af SGS, har vi til dato (juni 2021) gennemført over 10.000 grønne auditeringer for kunder lige fra små virksomheder til multinationale organisationer over hele Europa. Vi har hjulpet dem med at opnå påviselige resultater med en gennemsnitlig CO2-reduktion på 34 % og en TCO-reduktion på 31 %.


Kundecase

Case 1: Mobilselskab indfører grøn printstrategi

Udfordringen – For at reducere miljøpåvirkningen startede dette globale mobilselskab en grøn printstrategi, som sigtede på at opnå:

 • Reduceret CO2-aftryk
 • Lavere samlede ejeromkostninger
 • Bedre levering af service
 • Øget sikkerhed
 • Styret global printservice


Ricohs løsning – Ricoh har udviklet en energieffektiv printinfrastruktur, som understøtter virksomhedens arbejds- og mobilitetsstrategi. Dette omfatter:

 • En grøn gennemgang af kontormiljøet
 • Global/lokal projektstyring
 • Standardiseret best-fit-teknologi
 • Dedikeret servicesupport på stedet
 • Detaljeret global/lokal rapportering


Resultaterne – Den globale rationalisering og standardisering har:

 • Øget forholdet mellem medarbejder og enhed med 300 % (fra gennemsnitligt 20:1 til 60:1)
 • Reduceret papirforbruget med op til 75 % i visse områder
 • Ført til en gennemsnitlig reduktion på 50 % i årlige printomkostninger pr. bruger
 • Hjulpet virksomheden med at opnå en årlig reduktion af CO2-aftrykket på godt 3 millioner kilo om året.Case 2: Ricohs Green Office-løsning hjælper førende industrivirksomhed med at reducere globalt CO2-aftryk

Udfordringen – Organisationens printinfrastruktur var vokset støt. Maskinparken af enkeltstående printere havde vist sig at være kostbar i drift, og brugen var svær at kontrollere. Printmængderne var desuden stigende, og da virksomheden benyttede ineffektivt udstyr, var CO2-aftrykket højere end nødvendigt.

Ricohs løsning – Ricoh analyserede den eksisterende infrastruktur ved at måle printvolumener og energiforbruget i forhold til grønne metrikker. Baseret på vores resultater leverede vi:

 • Ricohs grønne kontorløsning
 • Miljømæssig printrevision
 • Energieffektive multifunktionsprintere
 • Styret printmiljø


Resultaterne – Ved at fjerne ineffektive printere og dirigere print til mere energieffektive MFP'er har løsningen hjulpet virksomheden med at reducere deres globale CO2-udledning og omkostninger:

 • Udgifterne til print er faldet med 18 %
 • Papirforbruget er reduceret med 15 %
 • Der er opnået en betydelig og reduktion af virksomhedens CO2-aftryk