homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Smart Lockers

Dynamiske og sikre opbevaringsløsninger

Vores skalerbare skabssystem tilbyder jer nøglefri adgang til opbevaring. Disse elektroniske lagersystemer kan bruges til at sikre forretningsaktiver af høj værdi, indgående/udgående post samt personlige ejendele. Den netværkstilsluttede teknologi understøtter dynamisk styring af lagerplads i realtid og end-to-end opbevaring af forsendelser. 

Vores intelligente skabsløsninger vil forandre den måde, I administrerer jeres plads på - fra arbejdsområdet til pakkelevering og beskyttelse af aktiver. Ricohs intelligente skabe er fuldt netværksforbundede og kan derfor hurtigt tildeles og frigøres. Den intelligente administrationssoftware overvåger pladsbrugen og leverer et udførlig revisionsspor. Lageret kan tilgås døgnet rundt med nøglefri adgang - nu er det slut med bekymringer over tabte nøgler og låste døre.
Funktioner og fordele

Smart Lockers er en innovativ kombination af fleksibel lagerplads og netværkstilsluttet teknologi. Det er en skalerbar opbevaringsløsning, der understøtter dynamisk tildeling og frigørelse, sikker døgnåben og nøglefri adgang, end-to-end opbevaring og udførlige brugsrapporter. Teknologien yder sikre opbevaringsløsninger til travle kontorer, forsendelsesafdelinger samt detail- og fritidsorganisationer.

 • Skalerbare, elektroniske opbevaringsløsninger til arbejdspladsen
 • Døgnåben, nøglefri adgang til sikre opbevaringsskabe
 • Administrér adgang til aktiver og inventar af høj værdi 
 • Dynamisk tildeling, omfordeling og frigørelse af opbevaringsplads
 • Cloud-baseret løsning med fjernadministration i realtid
 • End-to-end rapportering med fuld gennemsigtighed og sikker opbevaring
Kundecase

Pakkebokse er med til at transformere e-commerce

use-cases-smart Ricohs nye generation af intelligente skabssystemer bidrager til Sydafrkas udvikling, mens e-handlen forstætter med at vokse og brede sig i hele landet. 
En øget konkurrencesituation, globalisering og teknologiske disruptors er alle medvirkende til, at markedssituationen i Sydafrika har været konstant omskiftelig de sidste 10 år – og det ser ikke ud til at ændre sig foreløbigt. Det handler ikke længere om, hvem der har den største flåde af køretøjer, det største lager eller den bedste pris – det handler i højere grad om tilgængelighed, intelligente arbejdsredskaber og evnen til at bruge de to ting succesfuldt.
Smart Locker's

Åben op for smartere måder at arbejde på

Find ud af, hvordan Ricoh Smart Lockers muliggør forandring gennem integration af arkivstyring i jeres intelligente it-arbejdsgange.

 • Robotic Service Advantage

  Robotic Service Advantage

  Tilbyd branchens bedste support til jeres kunder i hele Europa, Mellemøsten og Afrika.

 • RICOH Smart Hands

  Smart Hands

  Udvid jeres IT-tilstedeværelse med RICOH Smart Hands. Vores certificerede serviceteknikere installerer udstyr, opdaterer software og løser tekniske problemer.

 • Zebra Managed Services

  Zebra Managed Services

  Safeguard day-to-day business operations by entrusting the supply and servicing of label printing devices to Ricoh.