HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Robotic Service Advantage

Tilbyd jeres kunder branchens bedste support

Hvis jeres kunder er afhængige af robotteknologi, kan det være en stor fordel for jer at kunne tilbyde kunderne professionelle supporttjenester til netop dette område. Jeres kunder forventer hurtig og effektiv service, når de oplever driftsproblemer - lige fra den første samtale med en helpdesk-medarbejder, til rettidig levering af reservedele og eksperthjælp. Vi har fagfolkene, platformen og ekspertisen til at levere denne support på jeres vegne.

Vi er en af verdens ledende leverandører af IT-tjenester med over 80 års erfaring. Vi tilbyder en etableret servicetjeneste, der omfatter en komplet portefølje af supporttjenester. RICOH Service Advantage giver jer mulighed for at tilbyde jeres kunder branchens bedste support. Vi hjælper jer med at reducere "time to market"-perioden og minimere jeres investeringsomkostninger ved hurtigt at tackle huller i jeres servicekapacitet og -dækning.
Funktioner og fordele

RICOH Service Advantage er en fleksibel serviceløsning. Når I vælger vores serviceløsning, kan I drage fordel af en hel række supporttjenester over hele EMEA-regionen, herunder servicedesign og implementering, service management, supply chain- og reservedelshåndtering, helpdesk-tjenester, fjerndiagnosticering, teknisk hjælp i felten, rapportering og fakturering.

 • Tilbyd servicetjenester til kunder i hele EMEA-regionen
 • Komplette løsninger, der tackler huller i servicekapacitet og -dækning
 • Etableret servicenetværk, der omfatter hele Europa, Mellemøsten og Afrika
 • Professionel support fra knap 5.000 certificerede teknikere
 • Ekspertise i nye markeder og nye teknologier - herunder også robotteknologi
 • Tilpasset det lokale sprog og dine forretningskrav

Relaterede tjenester

 • Zebra Managed Services

  Zebra Managed Services

  Safeguard day-to-day business operations by entrusting the supply and servicing of label printing devices to Ricoh.

 • Smart Lockers

  Smart Lockers

  Dynamiske og sikre opbevaringsløsninger