homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Smart Hands

Udvid jeres IT-tilstedeværelse med RICOH Smart Hands

RICOH Smart Hands er en fleksibel IT-tjeneste. Vores teknikere står klar, når I har brug for dem, og reagerer hurtigt på jeres IT-behov. Dermed forøges jeres tilstedeværelse, og driften holdes i gang. Vores certificerede teknikere er fuldt kvalificerede til at installere udstyr, opdatere firmware, køre opdateringer og løse problemer med hardware. De kommunikerer med vores Center of Excellence (ekspertcenter) og har adgang til diagnostiske værktøjer og ekspertvejledning.

Ricoh er en af verdens ledende leverandører af IT-tjenester med over 80 års erfaring. Vi leverer en etableret servicetjeneste over hele EMEA-regionen, der tilbyder en bred portefølje af supporttjenester. Vores Smart Hands-tjeneste består af næsten 5.000 certificerede serviceteknikere og omfattende supporttjenester, herunder helpdesk-styring, fjerndiagnosticering, teknisk hjælp i felten, reservedelshåndtering, rapportering og fakturering.
Funktioner og fordele

Ved at udvide jeres IT-tilstedeværelse med RICOH Smart Hands øger i jeres servicekapacitet og dermed også jeres kundetilfredshed. Vores uddannede fagfolk kan udføre en række supporttjenester på stedet, herunder tilpassede installationer, opgradering af udstyr og fejlfinding. Vi har knap 5.000 dedikerede teknikere til rådighed, og vores Ekspertcenter (Centre of Excellence) yder kyndig vejledning, så I kan sætte jeres lid til hurtig og effektiv support.  

  • Uddannede IT-fagfolk lige ved hånden, når I har brug for dem
  • Kyndig vejledning fra vores ekspertcenter (Centre of Excellence)
  • Øg jeres fleksibilitet, oppetid og kundetilfredshed
  • Tjenester omfatter installation, opgradering og fejlfinding
  • Dækker hele EMEA-regionen med knap 5.000 certificerede teknikere
  • Certificeringer i A+, Net+, MCSE, Security+, Mobility+ og ITIL

Relaterede tjenester