HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Managed Document Solutions

I vore dages konkurrencebetonede marked er muligheden for at kunne tilgå og dele informationer effektivt afgørende for at opnå succes. Ricohs Managed Document Services (MDS) er løsninger, der er skræddersyet til at optimere dine dokumentprocesser og give sikker adgang til de rette oplysninger på de ønskede tidspunkter.

Vores tjeneste tager hånd om de tre vigtigste aspekter ved dokumentstyring:

 • Dokumentoprettelsen
 • Hvordan informationerne kommer rundt i virksomheden
 • At informationsbehandlingen skaber ekstra forretningsværdi


Hver MDS-løsning skræddersys til din virksomheds behov, både hvad angår målsætninger og selve forretningen.

I tæt samarbejde med jeres team bruger vi vores anerkendte metode til at fastlægge den bedste konfiguration for din organisation:

 • Først ser vi på, hvordan I tilgår, anvender og opbevarer trykte og elektroniske data, ved at evaluere jeres miljø, infrastruktur og selve informationerne.
 • Derefter arbejder vi på at optimere infrastrukturen for at sikre, at jeres medarbejdere har problemfri adgang til de oplysninger, de skal bruge til at understøtte deres opgaver.
 • Dernæst kigger vi på den overordnede printadfærd i virksomheden, herunder hvad brugerne printer, og hvorfor.
 • Med disse oplysninger kan vi afgøre, hvilke teknologier til printstyring, der bedst vil hjælpe jer med at øge produktiviteten og eliminere spild.
 • Igennem hele processen vurderer vi, hvordan medarbejderne reagerer på ændringerne og tilpasser om nødvendigt vores tilgang.
 • Vi arbejder derefter med at sikre forbedringer i takt med at virksomheden vokser og ændrer sig, alt imens vi nøje overvåger de lovgivningsmæssige krav til sikkerheden.

Som en del af vores tjeneste kan Ricoh også administrere eventuelle tredjeparter, der indgår i infrastrukturen til dokumenthåndtering. Dette vil give yderligere mulighed for at strømline processer og reducere virksomhedens administrationsomkostninger.


Funktioner og fordele

Ricohs skræddersyede tjenester til dokumenthåndtering er udviklet til din virksomhed for at gøre det nemmere at udnytte informationerne effektivt. Vores anerkendte løsninger hjælper dig med at:

Styrke kundetilfredsheden gennem hurtigere responstider
Kunderne forventer og fortjener effektiv og velinformeret service. Ved at strømline dokumentprocesserne vil medarbejdere med den daglige kundekontakt kunne håndtere opgaverne mere effektivt og levere en mere personlig service, der giver større kundetilfredshed og -loyalitet.

Få mere værdi ud af din informationskapital
Vores løsninger er designet til at lette informationsstrømmen i hele din organisation. Ved at gøre informationerne mere tilgængelige, anvendelige, håndterlige og søgbare vil mulighederne for at tilpasse sig et foranderligt forretningsmiljø blive forbedret betydeligt.

Forbedre produktiviteten og reduce spild
At afstemme teknologien til de ansattes foretrukne arbejdsmetoder og tilbyde dem hjælp med at tilpasse sig til forandringer har direkte indflydelse på ydeevne og produktivitet. Vi kan også hjælpe dig med at styre omkostningerne og spare tid ved at identificere flaskehalse og kontrollere ressourceforbruget, så du kan undgå spild og forøge investeringsafkastet.

Kundecase

Følgende to eksempler illustrerer, hvordan Ricohs MDS-tjenester kan skræddersys til forskellige behov:

Styring af printomkostninger

Organisationer inden for alle brancher forsøger at finde nye veje til at reducere omkostninger uden at påvirke servicekvaliteten eller kundetilfredsheden.

Vores skræddersyede løsninger giver mulighed for at optimere printforbruget, kvaliteten om omkostningerne. Alle tiltag starter med en vurdering af printflåden, enhedsbrugen, dokumentflowet og de mest benyttede funktioner.

Med disse indsigter kan Ricoh tilbyde de rette løsninger til at:

 • Dirigere og distribuere printjobs
 • Kontrollere adgangen og reducere spild
 • Overvåge printforbruget og styre relaterede omkostninger
 • Centralisere udfærdigelse af rapporter
 • Styre output-miljøet

Styring af produkter fra flere leverandører

Ved at vælge Ricoh som et enkelt kontaktpunkt til styring af dokumentløsninger, inklusive produkter fra tredjeparter, får vores kunder mulighed for at minimere tid og energi til håndtering af disse forhold.

Vi styrer og måler de daglige aktiviteter og overholdelsen af serviceniveauaftaler (SLA), så organisationer kan drage fordel af professionel og pålidelig service. Denne tilgang gør virksomhederne i stand til at reducere antallet af leverandører og udnytte deres ressourcer mere effektivt.Relaterede cases

 • RatioData

  RatioData

  Financial services IT specialist Ratiodata partners with Ricoh to deliver solutions to make admin processes more efficient.

 • Wico Scholengemeenschap

  Wico Scholengemeenschap

  With Ricoh's help, schools in Belgium are able to produce more effective educational collateral at a lower cost.

Relaterede tjenester

 • Global Clariti

  Global Clariti Dashboard

  Ricohs intuitive Global Clariti-dashboard, som er en væsentlig komponent i vores MDS-løsninger, er et effektivt produktivitetsværktøj, der gør det muligt at kontrollere dokumentprocesserne på tværs af hele maskinparken.

 • Invoicing Services

  Faktureringstjenester

  Optimér jeres regnskabsprocesser ved at skifte til papirløs fakturering i et tempo, der passer til jeres organisation, kunder og leverandører .

 • Expense management 2

  Virksomhedens udgifter

  Transformér styringen af dine udgifter med hurtig og nøjagtig elektronisk behandling.