HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

IT-tjenester

I dag er informationsteknologi den vigtigste drivkraft bag både din virksomhed og dine kunderelationer. Med den rette teknologi kan din virksomhed være den fleksible og kundedrevne organisation, som dine kunder efterspørger.

Hos Ricoh finder du en fokuseret portefølje, både vital og essentiel for at nå dine mål, som kan skaleres til at understøtte din virksomhed, både nationalt og internationalt: Arbejdsplads, brugeroplevelse, Business Intelligence, IT-infrastruktur og skræddersyede løsninger, der styrker din virksomhed med effektivitet , fleksibilitet og lavere risiko igennem den digitale transformation.


 Workplace Solutions

Workplace Solutions

Ønsker du at modernisere din arbejdsplads' IT og styrke dine medarbejdere med værktøjer, der forenkler samarbejdet og øger produktiviteten?

installere Office365, skalere desk supper nationalt eller internationalt til bærbare computere, stationære pc'er eller IoT-enheder, supportere dit detailhandelsudstyr på forskellige lokationer med stramme SLA'er, supportere din salgsorganisation med mobile teknologier eller værktøjer til at styrke samarbejdet, kan vi supportere dig på din rejse.

Data og analyser

Arbejd smartere - vær hurtigere til at reagerer på markedet - kend dine kunder bedre - giv dine medarbejdere større viden og indsigt - øg dine indtægter. Transformér din virksomhed til en intelligente virksomhed.  Vi har de eksperter, der kan omdanne dine data til at åbne op for værdifuld kunde- og medarbejderindsigt..
Data og analyser

Brugeroplevelse

Brugeroplevelse

Vores eksperter inden for intelligente apps, e-commerce og portaler arbejder innovativt sammen med vores kunder for at starte en teknologioplevelse, der leverer ekstraordinært brand- og produktengagement for dine kunder og medarbejdere.

Infrastruktur

I dagens omskiftelige, digitale verden drejer nogle af dine mest kritiske operationer sig om teknologi. For at starte din transformation skal infrastrukturen, der sidder bag den, understøttes, tilpasses og udvikles for at imødekomme de voksende krav i din virksomhed.
 Infrastruktur

Vores investeringer i Global Excellence & Innovation

At levere gode IT-tjenester handler ikke kun om at tilbyde de rigtige løsninger. Investeringer i både løbende innovation, samarbejde med vores kunder og en robust rygrad til vores tjenester betyder, at vi kan levere skræddersyede løsninger og skalere globalt.


Innovation, Brugeroplevelse og Agile Development Hub

Gennem samarbejde med kunder og førende akademiske organisationer, er vores eksperter, der er lokaliseret i vores Innovations Hub, specialister i centrale digitale teknologier og arbejder for at transformere virksomheder og kunderelationer med teknologi.

Effektivitet og kvalitet i vores Service Operations Center

Ricoh IT Services Operations Center er vores center for tjenester til datacentre og infrastruktur. Vi arbejder døgnet rundt for at holde din virksomhed operativ og sikker.

Kontakt osspace


Vi vil gerne kontakte dig om vores produkter og tjenester, men du skal bekræfte dette ved at sætte kryds i dette felt. Hvis du bekræfter, at du ønsker at modtage nyhedsbreve fra os, kan du til enhver tid afmelde dette i vores præferencecenter.
Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan vi bruger dine data i vores fortrolighedspolitik.