HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Faktureringstjenester

Ricohs faktureringstjenester er designet til organisationer, der vil optimere deres regnskabsføring. Tjenesterne gør det muligt i eget tempo at overføre kunder og leverandører til omkostningseffektiv elektronisk fakturering.

Papirbaseret fakturering er omkostningstungt, både når det gælder den påkrævede tid til håndtering af ind- og udgående fakturaer og de materielle omkostninger i forbindelse med behandlingen. Elektronisk fakturering forenkler sporing, giver mindre risiko for fejl end de manuelle processer og leverer et samlet overblik, der gør det nemmere at besvare forespørgsler og administrative henvendelser.

Vi hjælper jer med at implementere de elektroniske processer i et tempo, der passer til jeres organisation, kunder og leverandører. Visse kunder og leverandører vil for eksempel stadig have behov for en papirbaseret løsning til deres egne regnskabsprocesser, og vores tjenester kan nemt tilpasses sådanne behov.

Vores cloudbaserede tjenester giver mulighed for at kontrollere betaling og godkendelse af fakturaer med lethed uanset sted, og omfatter både debitor- og kreditorløsninger. Begge er fleksible og skalerbare, så de kan tilpasses til skiftende forretningsbehov, og en SaaS-servicemodel gør det nemt at styre udgifterne.

Funktioner og fordele

Ricohs faktureringstjenester hjælper jer med at strømline regnskabsprocesserne ved at introducere effektive, sporbare rutiner på tværs af organisationen.

Vores tjeneste kan hjælpe jer med at:

 • Reducere energi-, papir- og forsendelsesudgifter ved at skifte fra papirbaseret til elektronisk fakturering
 • Spare tid ved at strømline manuelle arbejdsgange og optimere behandlingshastigheden
 • Øge produktiviteten, da medarbejdere får mere tid til at fokusere på andre forretningsområder
 • Forbedre likviditetsstyringen med et klart overblik over modtagne og betalte regninger
 • Nå de miljømæssige mål ved at skifte til papirløs fakturering
 • Forbedre dokumentsikkerheden ved at reducere risici forbundet med fysisk transport og opbevaring


Debitorhåndtering

Denne tjeneste omfatter:

 • Levering af udgående fakturaer gennem digitale eller trykte kanaler
 • Migrering fra papirbaseret til digital fakturering i et tempo, der passer kunderne
 • Automatisk formatering, sortering og levering af fakturaer i det foretrukne format


Kreditorhåndtering

Denne tjeneste omfatter:

 • Indsamling af alle indgående fakturaer fra forskellige kanaler, fra papir og e-mail til elektroniske filoverførsler
 • Konvertering af alle e-mails til digitalt format og levering til Enterprise Resource Planning (ERP)-programmet som en e-faktura
Kundecase

Ricohs løsning har forbedret effektiviteten med 63 %

Ricohs løsning til digital behandling af fakturaer har hjulpet et forsyningsværk med kontrollere deres internationale forsyningskæde. Det automatiserede system har strømlinet validering og godkendelse af fakturaer og nedsat den påkrævede tid til behandling af leverandørfakturaer.

De manuelle processer, der blev brugt til håndtering af leverandørfakturaer, var ineffektive og tidskrævende. Virksomheden havde brug for en mere effektiv løsning, som kunne automatisere processerne, strømline godkendelsesprocedurer og sikre, at fakturaer blev betalt rettidigt uden at skulle håndtere papirdokumenter.

Med en grundig forståelse af kundens forretningsmæssige behov og krav fik Ricoh omstruktureret proceduren. Vi indførte en intelligent digitalløsning til automatisering af godkendelsesproceduren for fakturaer, som kunne integreres i virksomhedens eksisterende systemer og levere nøjagtige data i realtid.

Faktureringstjeneste sparer sportstøjfabrikant 3 mio. euro om året

Ricohs kunde, en kendt sportstøjfabrikant, brugte 4 mio. euro om året på at sende udskrevne fakturaer og kontoudtog.

Faktureringen blev håndteret af virksomhedens centrale regnskabsafdeling, hvor fakturaer hver dag blev udskrevet, lagt i kuverter, sorteret efter land og ekspederet. Andre transaktionsdokumenter, fx kontoudtog og ordrebekræftelser, blev udført månedligt.

Virksomheden indså, at de eksisterende processer var ineffektive og i høj grad afhængige af manuel behandling. De bad derfor Ricoh om at løse opgaven med en tjeneste, der kunne strømline administrationen og nedsætte omkostningerne.

Sportstøjfabrikanten har nu outsourcet faktureringen til Ricoh. Transaktionsdata, der genereres ved hjælp af virksomhedens ordrehåndteringssystem, behandles nu af Ricoh og bruges til at oprette elektroniske fakturaer. Afhængigt af slutkundens præferencer bliver fakturaerne enten uploadet til en webportal, hvor de er tilgængelige online, eller udskrevet og sendt med posten som tidligere.

Selskabet arbejder nu på at overflytte 80 % af kunderne til elektronisk fakturering. Denne ændring giver besparelser på 3 mio. euro om året og vil sikre, at de interne processer er i tråd med selskabets miljøpolitik.

Relaterede tjenester

 • Print as a Managed Service

  Print

  Et komplet udvalg af professionelle printtjenester med hurtig behandlingstid udført på jeres adresse

 • Accounts receivable - archiving

  Debitorbogholderi – arkivering

  Optimér din kundeservice med hurtig og lettilgængelig central arkivering af fakturaer.

 • Accounts Payable

  Kreditorbogholderi

  En løsning, der er let at implementere og automatiserer indsamling, godkendelse, betaling og arkivering af fakturaer.

 • Secure Scanning and Archiving

  Sikker scanning og arkivering

  Beskyt dine følsomme oplysninger under digitaliseringsprocessen

 • Digital and Offset Print

  Digital- og offsetprint

  En skræddersyet serie af tjenester til store printvolumener, specialiseret output og effektiv jobstyring

 • Scanning and Archiving as a Managed Service

  Scanning og arkivering

  Skift til digitale arbejdsgange og opnå let adgang til jeres dokumenter