HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Kundeservice

For at yde en god kundeservice er det ofte nødvendigt at få hurtig adgang til nøjagtige oplysninger. Men med så mange forskellige dokumenter i forskellige formater i en organisation kan medarbejderne bruge timer på at søge efter det, de behøver. Det er både spild af tid og frustrerende for kunderne, som ofte sidder og venter på hjælp.

Ricohs kundeservice-løsning giver virksomheder et centralt arkiv til digitale dokumenter, og så understøtter det mere end 300 forskellige filtyper. Dokumenterne indsamles hurtigt, indekseres og gemmes, og de mest aktuelle oplysninger er straks klar til brug. Kundeservicemedarbejderne bliver dermed i stand til at svare hurtigt og nøjagtigt med ajourførte oplysninger.

Udover effektiviteten og fordelene for kundeservice hjælper denne papirløse løsning virksomheder med at forbedre dokumentsikkerheden, lette compliance og øge bæredygtigheden. Du sparer tid på manuel indeksering, og nøjagtigheden forbedres. Det bliver let at annotere dokumenter, inden de flyttes til sikre, elektroniske mapper, og processerne er gennemsigtige og nemme at revidere.


Funktioner og fordele

Med Ricohs kundeservice-løsning sparer virksomheder tid på at lede efter oplysninger, og dermed får de mere tid til kunderne.

Vores løsning vil hjælpe med at:

 • Forbedre din kundeservice med ajourførte oplysninger, der er lettilgængelige
 • Sikre fortrolighed for kunderne med rollebaseret sikkerhed, der styrer dokumentadgangen
 • Øge effektiviteten med hurtig adgang til kundeoplysninger gennem et centralt digitalt arkiv
 • Reducere tid på manuel indeksering med optisk tegngenkendelse
 • Hente de rigtige dokumenter hurtigt med et søgbart indekseret format
 • Lette compliance med gennemsigtige revisionsspor og versionsstyring, som sikrer, at kun de senest opdaterede dokumenter er tilgængelige

Relaterede tjenester

 • Contract Management

  Kontraktstyring

  Opnå kontrol over din kontraktstyring med vores sikre løsning, der letter dokumentsøgningen.

 • Styring af kundekommunikation

  Styring af kundekommunikation

  Optimér kundekommunikationen med innovativ teknologi til flere kanaler, workflowløsninger og muligheder for personlig tilpasning.

 • Precision Marketing Services

  Precision Marketing Services

  Handlingsorienteret viden og tilpasningsværktøjer, der hjælper med at optimere kunderespons og konverteringsrater.