HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Ricoh og golf

Ricoh Women's British Open er en af de fem Majors inden for kvindegolf og den ene af kun to Majors, der spilles uden for USA. Begivenheden emmer af historie, og listen over vindere minder om en international blå bog for kvinders golf.

I 2016 fejrede Ricoh Women’s British Open sit 40 års jubilæum og påbegyndte sit 10. år med Ricoh som sponsor. I år foregik mesterskabet ved Woburn Golf Club i nærheden af Milton Keynes i Buckinghamshire, England, hvor Ariya Jutunugarn fra Thailand fik sin første Major-sejr og sin fjerde sejr i 2016, hvilket gjorde hende til nr. 2 på verdensrangliste, Rolex World Ranking.

Foran et rekordstort tilskuerantal slog Ariya sine konkurrenter Mirim Lee fra Sydkorea, der satte en banerekord på 62 om torsdagen, såvel som tidligere Ricoh Women’s British Open-vindere som Mo Martin og Stacey Lewis, og kunne herved løfte det eftertragtede trofæ med en score på -16 under par.

Woburn har været vært for Women’s British Open ni gange siden 1984, og dette er første gang mesterskabet afholdes her siden 1999. Mesterskabet i 2016 blev afholdt på Marquess-banen for første gang. Tidligere vindere på den berømte bane omfatter Karrie Webb, Helen Alfredsson og Liselotte Neumann.

Charley Hull – Ricoh brandambassadør

Hos Ricoh har vi altid troet på at støtte fremtidens stjerner i dag. Ricoh er således stolt af at støtte Charley Hull. Selv om Charley kun rundede de 20 år i 2016, har hun allerede haft betydelig succes på touren, og hun har vundet titler i Marokko og blev udtaget som den yngste spiller nogen sinde i Solheim Cup i 2013.

I 2016 fulgte hun op på dette med sit bedste resultat nogen sinde i en Major, da hun fik en andenplads i ANA Inspiration Championship.

Vi tænker på i morgen hver dag

I 2011 lancerede Ricoh sit innovative og prisbelønnede Sustainability Optimisation Programme ved Ricoh Women’s British Open.

Ricoh fortsætter det igangværende program Green Initiative For Tomorrow (GIFT) med at fokusere på spillernes, tilskuernes og fansenes kollektive fantasi og handlinger ved at opfordre dem til at ændre deres daglige rutiner. Resultatet er et reduceret CO2-fodaftryk og en mere bæredygtig fremtid for alle.


Ricoh tennis sponsorships

Tennis

ATP World Tour indeholder noget af det bedste, tennisverdenen kan tilbyde. Se, hvilke turneringer Ricoh støtter i år.