HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Vores engagement i forhold til FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Verdensmålene for Bæredygtig Udvikling blev lanceret af De Forenede Nationer i 2015 og er 17 verdensmål, der adresserer vigtige sociale emner. Disse mål er en opfordring til alle lande og virksomheder om at handle og forene deres kræfter for at adressere nogle af verdens mest presserende sociale og miljømæssige problemer. Verdensmålene blev vedtaget af alle 193 FN-medlemsstater som led i den globale 2030-dagsorden for Bæredygtig Udvikling.
Our approach to sustainability - SDG Goals


Løsning af sociale problemer gennem vores

I 2014 foretog vi en omfattende væsentlighedsvurdering for at fastslå hvilke bæredygtighedsproblematikker, der repræsenterede en risiko og/eller en mulighed for vores virksomhed.Vi gennemgår regelmæssigt vores analyse- og ESG-mål for at tilpasse vores ledelsesplan.

Væsentlighedsanalyse

Sustainability - Our approach to sustainability - Materiality analysis


Vores fem prioriterede områder og vores forpligtelse:

1. Større kreativitet: Vi hjælper vores kunder med at forbedre deres kreativitet ved at give dem digitale teknologier og tjenester.

2. Forbedring af livskvaliteten: Vi vil levere løsninger indenfor sundhed og uddannelse ved at udnytte vores teknologi og forbedre menneskers livskvalitet gennem kontinuerlig støtte til samfundsudvikling.

3. Et kulstoffrit samfund: Vi vil bestræbe os på at reducere udledningen fra vores egne forretningsaktiviteter til nul gennem omfattende energibesparende aktiviteter og anvendelse af vedvarende energi.

4. Cirkulær økonomi: Vi vil bidrage til at virkeliggøre en cirkulær økonomi ved at arbejde for at brugte produkter indsamles og genanvendes, samt for anvendelse af recirkulerede ressourcer globalt.

5. Interessentengagement: Vi forbedrer samarbejdet med vores forretningspartnere og skaber de bedste forhold til gavn for vores virksomhed, forretningspartnere og samfundet.

6. Innovation: Vi vil fremme åben innovation med universiteter, forskningsinstitutter og forretningspartnere for at skabe ny værdi og løse sociale problemer gennem effektiv forskning og teknologisk udvikling.

7. Mangfoldighed og inklusion: Vi er forpligtet til at skabe en forskelligartet og inkluderende arbejdsplads, hvor medarbejderne føler sig værdsatte på deres arbejde.