HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Styring af Forsyningskæde

Ricoh Groups Supplier Code of Conduct

Ricoh Groups Supplier Code of Conduct behandler blandt andet menneskerettigheder og miljøbeskyttelse og fra 2016 også en klausul om foreningsfrihed baseret på Den Internationale Arbejdsorganisations (ILO) Konvention. Vi forventer at vores leverandører overholder denne politik og driver virksomhed under overholdelse af de samme etiske standarder.

Menneskerettigheder i Forsyningskæden

Vi vurderer løbende forsyningskæden for risici i forhold til menneskerettighederne for at kunne identificere risici og opstille delmål. I 2017 indførte vi  et selvevalueringssystem baseret på de vigtigste internationale standarder i overensstemmelse med FN’s Retningslinjer om Menneskerettigheder og Erhvervsliv. 

Klik her for yderligere information.

Nedbringelse af vores forsyningskædes miljømæssige aftryk

Vi har 21 større produktionsfaciliteter spredt ud over Nord- og Sydamerika, Europa og Asien. For at kunne levere vores produkter og tjenesteydelser på en effektiv og bæredygtig måde til vores kunder rundt om i verden, har vi en globalt koordineret tilgang til design, informationssystemer og andre funktioner fra indkøb til opkrævning og genbrug. Ved at tilpasse processer og nedbringe affald i forhold til emballage, transport og opbevaring kan vi i væsentlig grad nedbringe vores forsyningskædes miljømæssige aftryk.

Klik her for yderligere information.

Leverandør-audits

I 2009 indførte vi et CSR-selvevalueringssystem med henblik på at hjælpe vores leverandører med at implementere en “plan, do, check, act” -proces. Dette system sikrer, at alle vores leverandører overholder de samme standarder vedrørende menneskerettigheder, miljøbeskyttelse, sundhed & sikkerhed og andre nøgleområder. På basis af resultaterne fra selvevalueringerne kan vi identificere eventuelle områder, hvor der er behov for forbedring og yde støtte med henblik på at hjælpe vores leverandører med at overholde den rigtige standard.

Klik her for yderligere information.

Indkøb af konfliktmineraler

Vi støtter i høj grad reglerne om konfliktmineraler, der blev vedtaget af det amerikanske børs- og værdipapirtilsyn (U.S. Securities and Exchange Commission (SEC)) i 2012. I henhold til reglerne skal børsnoterede virksomheder offentliggøre og indberette til SEC, hvis de gør brug af konfliktmineraler fra den Demokratiske Republik Congo og omkringliggende lande. 
Vi arbejder konstant på at forbedre gennemsigtigheden i vores forsyningskæde for at sikre en ansvarlig indkøbspraksis af mineraler. Vi er også aktiv medlem af en arbejdsgruppe for ansvarlig mineralhandel (“Responsible Minerals Trade Working Group”), der blev lanceret i maj 2012 af Japan Electronics and Information Technology Industries Association (JEITA). Siden 2013 har vi foretaget årlige undersøgelser i forhold til indkøb af mineralressourcer i samarbejde med vores leverandører.

For mere information, klik her.
 • Sustainability

  Kort om bæredygtighed

  Hos Ricoh tror vi på, at hvis vi opnår en perfekt balance mellem mennesker, planeten og ønsket om vækst i henhold til FN's Verdensmål for Bæredygtig Udvikling vil det hjælpe os med at virkeliggøre en mere bæredygtig

 • Sustainability and Planet

  Bæredygtig udvikling

  Hos Ricoh tror vi på, at hvis vi opnår en perfekt balance mellem mennesker, planeten og ønsket om vækst i henhold til FN's Verdensmål for Bæredygtig Udvikling.

 • Sustainability - Governance and Policies

  Ledelse og Politikker

  Vi bestræber os på at drive virksomhed med integritet og under overholdelse af de højeste etiske standarder i henhold til lovgivningen og branchereglerne.