HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Ricohs Printed Memories-program

Som led i vores bestræbelser på at skabe en positiv indflydelse på vores lokale samfund, har vi lanceret programmet “Printed Memories” i partnerskab med Alzheimer’s Research, der er den førende globale forskningsfond, og som arbejder på at finde en løsning til bekæmpelse af demens. 

Programmet fokuserer på at skabe positiv indflydelse gennem frivilligt arbejde, pengeindsamlinger og opmærksomhed generelt omkring sygdommen, der er en af de primære dødsårsager i Europa. I 2018 indsamlede vi mere end £100,000. Penge der har hjulpet med at finansiere denne vigtige forskning og støtte familier, venner og mennesker, der er berørt af demens.

Printed Memories’ digitale postkortværktøj

Idéen til vores Printed Memories-værktøj blev født ud af konceptet vedrørende ‘erindringsterapi’: Forskning har vist at fotos fra en persons liv kan være stærke erindringshjælpere, der kan hjælpe mennesker med demens med at knytte bånd til familie og venner.

Ved hjælp af egen software og teknologi har vi lanceret et digital postkortværktøj, som kan bruges af alle og tilgås på mange forskellige sprog. 

Brugere kan oploade et foto på Printed Memories-platformen. Derefter kan de skrive en personlig besked, før værktøjet konverterer deres foto til et postkort, der sendes direkte til modtageren, uanset hvor vedkommende befinder sig i Europa. Der doneres £1 og hele overskuddet går til Alzheimer’s Research. 

For mere information, eller for at sende et postkort, klik her: www.printed-memories.com

Dementia Uncovered - film med Simon Pegg

Mange mennesker er ikke klar over at demens skyldes en sygdom i hjernen, og at det ikke bare er en uundgåelig del af det at blive ældre.   

Sammen med skuespiller Simon Pegg og Alzheimer’s Research har Ricoh hjulpet med at lave en video, så man kan se, hvordan Alzheimers påvirker hjernen. Ved hjælp af reelle og anonyme data fra MRI-hjernescanninger og vores 3D-print viser filmen den fysiske forskel mellem en sund hjerne og en hjerne, der er ramt af Alzheimers.

Historien om Ricohs partnerskab med Alzheimer’s Research

Vi er meget stolte over det berigende partnerskab vi har med Alzheimer’s Research.  Tag et kig på denne film og få mere at vide om vores Printed Memories-program og det digitale postkortværktøj - fra det personlige kort oprettes til det printes i Ricohs ultramoderne fabrik i Telford, UK.  


I filmen Dementia Uncovered vises der også nogle bag-om-filmen-klip, hvori man kan se Ricoh printe 3D-hjerner, så man bedre kan visualisere indvirkningen af demens på hjernen.