HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Workforce United


Medarbejdere fra alle generationer står mere samlet end nogensinde før

Arbejdsstyrken står mere samlet end nogensinde før mht at efterspørge en markant ændring i måden, hvorpå vi driver virksomhed i fremtiden.
 
I et nyt undersøgelsesstudie foretaget af Coleman Parkes på vegne af Ricoh Europe, undersøges der hvorvidt meninger og holdninger i forhold til medarbejdere af forskellige generationer har rykket sig længere fra hinanden eller kommet tættere på hinanden. I studiet undersøges der også hvor meget opmærksomhed, virksomhederne er nødt til at bruge på de forskellige generationers forventninger, og hvordan man bedst kan sikre, at alle trives.
 
Generationerne defineres som følgende: 
  • Babyboomerne: 1946 - 1964 
  • Generation X: 1965 - 1980 
  • Generation Y: 1981 - 1995 
  • Generation Z: 1996 – I dag
 
Undersøgelsen er foretaget i 2019 og omfattede 4.580 fra Østrig, Belgien, Luxembourg, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Italien, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Slovakiet, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Storbritannien og Irland.

Medarbejdere er på udkig efter det 'perfekte match' i forhold til arbejdsgivere baseret på værdier

Medarbejdere er på udkig efter det 'perfekte match' i forhold til arbejdsgivere baseret på værdier

Valg af job og arbejdsform bliver i stigende grad en definerede faktor for hvem vi er som person, uanset alder. Unge medarbejdere beskrives ofte som idealister og værdistyrede. Det lyder rigtigt, men gør sig også gældende for alle andre. 

Totredjedele (65%) på tværs af generationerne tror på deres virksomheds værdier og idealer. Flertallet af medarbejdere på tværs af generationerne er enige i at bæredygtighed skal være en central prioritet for virksomhederne i fremtiden. Med sådanne fælles synspunkter virker det uundgåeligt, at måden, hvorpå vi driver virksomhed vil blive dramatisk anderledes i de kommende år.

Læs hele artiklen


Arbejdstagere ser frem til en firedags-uge, når teknologien hjælper med produktionsstigningen

Arbejdstagere ser frem til en firedags-uge, når teknologien hjælper med produktionsstigningen

Svaret til produktivitetsspørgsmålet består i at arbejde færre timer hver uge, ikke flere. De fleste europæiske arbejdstagere tror på, at en firedages arbejdsuge, som en følge af de tidsbesparende fordele ved arbejdspladsteknologien, vil være en sandsynlighed indenfor den nærmeste fremtid. De rigtige redskaber kan forbedre produktiviteten og effektiviteten, og måske endda spare tid nok til at man kan afkorte arbejdsugen.

Uanset aldersgruppe, er næsten trefjerdedele (72%) af de adspurgte arbejdstagere interesserede i at udøve større indflydelse på deres arbejde, ved at øge produktiviteten gennem uddannelse og teknologi.

Læs hele artiklen