homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Inspiration til en spredt digital medarbejderstyrke

En digital fremtid for de mellemstore virksomheder

Indtil Covid-19 ramte var ansvaret for den digitale transformation ikke et af HR's kerneområder. Nu sidder HR-cheferne i førersædet. Pandemien har sat fokus på, at den rette teknologi er vigtig for at opretholde medarbejdernes moral og produktivitet - og teknologien kan betyde knald eller fald for en virksomhed.

Det er nødvendigt, at HR hjælper med at løse medarbejdernes dårlige oplevelser med teknologien. Dette er vigtigt med henblik på at opbygge en positiv virksomhedskultur, holde på de bedste medarbejdere og tiltrække nye talenter.

Denne nye rapport, der er udarbejdet af Ricoh Europe på baggrund af undersøgelser foretaget af Opinium Research, undersøger medarbejdernes oplevelser med fjernarbejde under pandemien. Rapporten sætter fokus på vigtige tendenser, der påvirker driften i de mellemstore virksomheder og de forhindringer der står i vejen for succes. Der gives også gode råd til HR-chefer, der ønsker at imødekomme medarbejdernes forventninger og ønsker til en fleksibel arbejdsplads, med mennesket er i centrum.


Hent Infographik

Download rapporten

Udfyld venligst nedenstående formular for at få din GRATIS kopi af rapporten. Felter markeret med en stjerne (*) er obligatoriske.


Mangler på det teknologiske område udfordrer virksomhedskulturen i de mellemstore virksomheder

Mangler på det teknologiske område udfordrer virksomhedskulturen i de mellemstore virksomheder

I de mellemstore virksomheder er det virksomhedskulturen, der står for skud, hvis det teknologiske ikke lever op til standarden. Udfordringer i forhold til fjernarbejde går ud over medarbejdernes motivation - hvilket igen går ud over produktiviteten og arbejdsmoralen. 

HR skal have fokus på at skabe en støttende og digitaldrevet virksomhedskultur, der kan fungere for alle. 42% af de adspurgte medarbejdere fortæller, at virksomhedskulturen har lidt skade på grund af restriktionerne i forbindelse med COVID-19, og en tredjedel (31%) føler sig ofte umotiverede grundet problemer med teknologi og kommunikation, når de arbejder hjemmefra. Dette gør det svært for virksomhederne at tiltrække nye talenter og fastholde medarbejdere, og derved risikerer de at miste vækst og gode resultater på længere sigt.  

Uengagerede medarbejdere er et tegn på at arbejdet ikke fungerer. Virksomhederne er nødt til at fokusere på at bringe medarbejderne sammen på nye måder, uanset om de er hjemme eller på kontoret. Et fleksibelt digitalt arbejdsmiljø og en positiv kultur vil være et stort skidt i den rigtige retning.