homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Generation Innovate


Virksomheder indenfor alle brancher udvikler ofte et sæt antagelser om, hvordan de skal drives og hvad de skal gøre for at få succes. Men markedet har ændret sig radikalt inden for bare de sidste fem år, og ved at bedømme og reagere forkert på forandringerne risikerer SMB-virksomheder at overlade deres fremtid til tilfældighederne. Det er derfor vigtigt for lederne at forstå de hastigt skiftende vilkår og de nye forretningsmæssige krav.
 
En ny undersøgelse foretaget af Coleman Parkes for Ricoh Europe har undersøgt, hvordan SMB-ledere ser på innovation og behovet for at udvikle sig for at overleve.
 
Undersøgelsen blev foretaget i august 2018 og omfattede 3.300 SMB-ledere fra Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Luxembourg, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Mangel på innovation er en trussel for SMB-virksomheder

Mangel på innovation er en trussel for SMB-virksomheder

Digital disruption, lovgivningsmæssige krav og økonomiske forandringer udgør en alvorlig risiko i forhold til de små og mellemstore virksomheders overlevelse. 

En tredjedel af de adspurgte SMB-ledere siger, at deres virksomhed vil lukke inden 2020, hvis de ikke formår at forny sig som svar på forandringerne. At udfordre de traditionelle antagelser om succes er derfor vigtigt, når de skal fokusere på at øge fortjenesten og omsætningen.

Læs hele artiklen


Omstilling er nødvendig for at imødekomme kundekrav

Omstilling er nødvendig for at imødekomme kundekrav

Forandringshastigheden i den digitale tidsalder giver fortsat store udfordringer for SMB-virksomheder. 

Næsten en fjerdedel (24%) af de europæiske SMB-lederne forventer således, at de er nødt til at ændre hele deres forretning indenfor de næste fem år for at kunne overleve som virksomhed. Og flertallet (91%) mener, at de i nogen grad vil være nødt til at ændre deres forretningsprocesser.

Læs hele artiklen