homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Future of Work


En tid præget af forandring

Arbejdspladserne ændrer sig. Medarbejderne tager fortsat nye digitale værktøjer til sig med det formål at øge produktiviteten, forbedre arbejdskvaliteten og højne brugeroplevelsen. Men hvilke  investeringer der er de rigtige, kan være en svær beslutning  for virksomhederne.  

En ny rapport af Ricoh Europe, der er udarbejdet og produceret af Arup, undersøger hvordan teknologien vil forme vores arbejde, når samarbejde og bæredygtighed er i centrum. 

En understøttende undersøgelse af europæiske arbejdstagere afslører, at flertallet mener, at arbejdsgiverne bør give deres medarbejdere mulighed for at skabe en bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv, nu hvor teknologien forbedrer og automatiserer opgaver. Undersøgelsen blev gennemført i 2019, og omfattede 3000 respondenter fra Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Holland.


Arbejdstagerne forventer, at arbejdsgiverne bidrager til at løse samfundsmæssige problemer

Arbejdstagerne forventer, at arbejdsgiverne bidrager til at løse samfundsmæssige problemer

Arbejdstagerne forventer i stigende grad, at deres arbejdsgivere bidrager positivt i forhold til samfundsmæssige problemer.

Tre fjerdedele (74%) af de europæiske arbejdstagere mener, at arbejdsgiverne bør give deres medarbejdere mulighed for at skabe en bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv, nu hvor teknologien forbedrer og automatiserer en lang række opgaver. Ydermere forventer to tredjedele (65%), at deres arbejdsgivere er en del af løsningen af samfundsmæssige spørgsmål, såsom klimaændringer og ulighed.   

For en moderne virksomhed bør samarbejde og bæredygtighed være i centrum. Dette er afgørende i forhold til at tackle de store problemer vi står overfor i dag – og det kan ikke alene overlades til nonprofit-organisationer eller regeringer. De virksomheder der lader samfundet få gavn af de teknologiske gevinster vil blomstre og tiltrække de bedste talenter.

Læs hele artiklen


Som arbejdsgiver har du ansvar for, at hjælpe dine medarbejdere med at dygtiggøre sig, således at de kan tilpasse sig arbejdsmarkedet, som er i rivende udvikling

Som arbejdsgiver har du ansvar for, at hjælpe dine medarbejdere med at dygtiggøre sig, således at de kan tilpasse sig arbejdsmarkedet, som er i rivende udvikling

Medarbejderne er optimistiske omkring de muligheder som teknologien vil tilføre deres arbejdsplads i form af mere samarbejde og mere fleksibelt arbejde. Størstedelen (81%) forventer, at deres arbejdsgiver giver dem værktøjer og undervisning, således at de kan tilpasse sig deres nye roller i takt med at teknologien ændrer sig.

Hastigheden hvormed de nye teknologier får indflydelse på markedet går hurtigere end nogensinde før. Dette er en tendens, der bestemt ikke viser tegn på afmatning. Teknologien vil fortsat forandre til det bedre, hvordan mennesker arbejder, ved at erstatte arbejdstunge opgaver og give medarbejderne øget frihed, således at arbejdet giver mere værdi og mere tilfredshed. De bedste arbejdspladser gør samarbejdet mellem medarbejderne og fleksibilitet til to af virksomhedens kerneværdier. Et brud med de traditionelle arbejdsmåder er en absolut nødvendighed, hvis man som virksomhed ønsker at dygtiggøre, motivere og fastholde talentfulde medarbejdere!

Læs hele artiklen


Arbejdstagere ønsker en AI-strategi med henblik på et bedre arbejdsliv

Arbejdstagere ønsker en AI-strategi med henblik på et bedre arbejdsliv

Den næste generation af maskiner er klar til at transformere arbejdspladsen. For mange arbejdstagere ser fremtiden lys ud. Faktisk er flertallet optimistiske omkring, at teknologien vil forbedre deres arbejdsliv. Men de kræver også mere af deres arbejdsgivere. De fleste arbejdstagere forventer, at deres arbejdsplads investerer i de digitale værktøjer, der skal til for at opkvalificere medarbejderne og opfylde kravene til fremtidens arbejdsplads.

EAt gøre medarbejderne i stand til at fokusere mere på strategiske og kreative opgaver er ligeledes positivt nyt for medarbejderne. Næsten trefjerdedele (72%) af arbejdstagerne siger, at de ønsker at bidrage mere i forhold til deres arbejdsplads’ resultater og succes.

Men der er noget der ikke hænger sammen. Mens mange arbejdstagere anerkender fordelene ved teknologien, er det kun 38% der kan sige, at deres arbejdsgiver har kommunikeret en strategi for implementering af teknologien.

Læs hele artiklen