homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Future of print


Print som begreb har traditionelt været synonymt med en hvid kasse i hjørnet af kontoret. Denne opfattelse er dog hastigt ved at ændre sig i takt med, at nye printteknologier er blevet en central del af en lang række produktionsprocesser. Medicinalvirksomheder bruger 3D-printere til at specialfremstille proteser til bestemte patienter, og forhandlere i detailbranchen minimerer lagerbeholdninger ved at producere sko og printe designs afhængigt af efterspørgslen. Inden for uddannelsessektoren kan de studerende købe brugertilpassede lærebøger, hvilket både er med til at reducere omkostninger og optimere læringen.
 
En ny undersøgelse foretaget af Censuswide på vegne af Ricoh Europe har set på, hvordan nye og fremspirende printteknologier hjælper med at omforme industrier og skabe helt nye muligheder for virksomheder på tværs af kontinentet.
 
Undersøgelsen blev foretaget i maj 2018 og omfattede 3150 respondenter fra virksomheder af alle størrelser i Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Luxembourg, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Europæiske virksomhedsledere sætter print i centrum for innovation og agilitet

Europæiske virksomhedsledere sætter print i centrum for innovation og agilitet

Virksomheder bør gentænke deres printprocesser inden for organisationen. Blandt de adspurgte ledere tror 69%, at ny printteknologi vil skabe nye indtægtsmuligheder, og 67% mener, det vil give konkurrencemæssige fordele. Det indikerer tydeligt, at print har flyttet sig fra bagkontoret til bestyrelseslokalet. 

De nye muligheder fremmer strategisk agilitet og innovation, og 39% har implementeret ny printteknologi med henblik på automatisering og brug af AI.

Læs hele artiklen


Nye printteknologier vil revolutionere sundhedssektoren

Nye printteknologier vil revolutionere sundhedssektoren

De fleste eksperter indenfor sundhedssektoren bruger nye printteknologier til at stille mere korrekte diagnoser og nedbringe dødeligheden.
De nye muligheder for at printe individuelt tilpassede implantater og proteser på kort tid er desuden med til at nedbringe patienternes indlæggelsestid på hospitalerne.

Læs hele artiklen


Digital fremstilling og 3D-print bliver fremtidens nøglekompetencer

Digital fremstilling og 3D-print bliver fremtidens nøglekompetencer

En flertal blandt lederne på de højere læreanstalter mener, at kompetencer opnået gennem brug af nye teknologier som digital fremstilling og 3D-print er afgørende for de studerendes uddannelsesmæssige succes og parathed i forhold til arbejdsmarkedet.
66% siger, at investering i ny printteknologi er vigtigt for at tiltrække nye studerende og skabe større studietilfredshed.

Læs hele artiklen


Implementering af ny printteknologi for at imødekomme ændrede kundekrav

Implementering af ny printteknologi for at imødekomme ændrede kundekrav

Den finansielle sektor er under massiv forandring. I hele Europa bruger etablerede banker nye digitale tjenester til at konkurrere med nye udfordrere og startup-virksomheder. 

83% af lederne i finanssektoren mener, at kundernes forventninger til papirløse og personlige interaktioner vil være en udfordring for industrien, og at udnyttelsen af nye printteknologier vil få afgørende betydning for at skabe øget fleksibilitet og imødekomme disse behov.

Læs hele artiklen


Detailhandlere bruger print til at individualisere produkter og forkorte leveringstider

Detailhandlere bruger print til at individualisere produkter og forkorte leveringstider

I kampen om kunderne skal detailhandlere være hurtige til at forudse og tilpasse sig nye forbrugermønstre. 

84% af lederne inden for detailbranchen siger, at kunderne ønsker kortere leveringstider, og 74% rapporterer om en stigende efterspørgsel efter personlige produkter. I den sammenhæng giver nye printteknologier, herunder især print-on-demand og 3D-print, de bedste muligheder for at tilfredsstille nye kundebehov ved at nedbryde de tidligere skel mellem digitale og fysiske produkter.

Læs hele artiklen


Print udnyttes til at gøre mere med mindre

Print udnyttes til at gøre mere med mindre

Et stigende antal SMB-virksomheder er i gang med at revurdere deres forhold til print. 3D-print og andre former for nye printteknologier har givet dem mulighed for at fjerne mange af de forhindringer, der tidligere stod i vejen for stordriftsfordele og vækst. 

44% af SMB-virksomhederne udnytter allerede 3D-printteknologi til at reducere lageromkostninger, opfylde kundeefterspørgsler hurtigere og eliminere leveranceproblemer, og yderligere 30% planlægger at investere i teknologien inden for de næste to år.

Læs hele artiklen