homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Vi ser positivt på vores virksomheds fremtid

Ricoh Danmark, Vallensbæk Strand, 21. februar 2017 – 2016 var et turbulent år, både politisk og økonomisk. Til trods for dette er de fleste overvældende positive omkring, at deres virksomhed vil få succes i 2017. I en ny undersøgelse foretaget på vegne af Ricoh Europe forventer 91 % af de adspurgte medarbejdere, at digital disruption, økonomisk usikkerhed og politisk uro inden for den nærmeste fremtid vil forandre måden, de arbejder på. Men 95 % mener også, at denne forandring vil gavne deres virksomhed.

Et flertal tror på, at deres leder er klar til forandringerne
Medarbejdere deler også et bredere positivt syn på verden. 59 % forventer, at den virksomhed, hvor de arbejder, vil stå stærkere ved udgangen af året end i dag. Et flertal på 66 % mener desuden, at lederen af deres virksomhed er forberedt på de kommende forandringer.

Ifølge de adspurgte medarbejdere er det teknologien, der skal skabe succesen i de kommende år. Effekterne af digital disruption og mulighederne/forandringerne som følge af konkurrencedygtig innovation forventes at få størst indflydelse, hvor øget automatisering vil frigøre tid, så de ansatte kan få tid til at levere mere værdi.

Medarbejderne forventer, at deres virksomhed bliver mere kreativ, bedre til at undgå ressourcespild og hurtigere til at indføre ny teknologi. Og 61 % ønsker, at deres virksomhed investerer i teknologi for at imødekomme disse forandringer. Dette omfatter forbedret kundekommunikation, øget produktivitet gennem samarbejdsteknologier og brugen af digital teknologi med henblik på at forenkle diverse forretningsprocesser.

Vi søger stabilitet og jobtryghed
Undersøgelsen kommer dog også med en advarsel, for medarbejderne søger stabilitet. Sikkerhed i ansættelsen, et solidt økonomisk rygdække og mulighed for at arbejde for en større virksomhed står højest på de jobsøgendes ønskelister. I disse foranderlige tider er det derfor nødvendigt for virksomhederne at være opmærksomme på, at de fortsat kan være en attraktiv mulighed i fremtiden for at kunne tiltrække de bedste talenter.

Søren Krogh-Nielsen, adm. direktør for Ricoh Danmark, udtaler: "Hvordan folk forholder sig til, engagerer sig i og udfører deres arbejde forandrer sig fundamentalt. I de kommende år vil vi opleve, at virksomhederne vil dele sig i to forskellige lejre. Først og fremmest er der dem, der med stærke og gennemgribende processer vil styrke deres medarbejdere til at gøre deres bedste i jobbet, tilpasse sig og trives. Og så er der de virksomheder, der viger tilbage fra forandring, og derved desværre kommer til at svigte deres medarbejdere.

En klar strategi og en skarp evne til at tilpasse sig forandringer er afgørende for at opnå succes. For at sikre, at tingene lykkes på længere sigt, skal virksomhederne mestre de grundlæggende betingelser, hvilket inkluderer effektive processer, som sætter deres ansatte i stand til at arbejde både individuelt og i fællesskab.

Mens verden mærker konsekvenserne af hidtil usete forandringer, bør virksomhedslederne spørge sig selv, hvor de ser det mest gavnlige afkast ved at bringe mere innovativ teknologi ind i virksomheden. Og når det drejer sig om at gøre deres virksomhed i stand til at fokusere på de langsigtede mål og blive ved med at være konkurrencedygtig, er det bedste sted at starte ofte hos medarbejderne."


|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum