Vi ser positivt på vores virksomheds fremtid
21.02.2017

Vi ser positivt på vores virksomheds fremtid

Ricoh Danmark, Vallensbæk Strand, 21. februar 2017 – 2016 var et turbulent år, både politisk og økonomisk. Til trods for dette er de fleste overvældende positive omkring, at deres virksomhed vil få succes i 2017. I en ny undersøgelse foretaget på vegne af Ricoh Europe forventer 91 % af de adspurgte medarbejdere, at digital disruption, økonomisk usikkerhed og politisk uro inden for den nærmeste fremtid vil forandre måden, de arbejder på. Men 95 % mener også, at denne forandring vil gavne deres virksomhed.

Et flertal tror på, at deres leder er klar til forandringerne
Medarbejdere deler også et bredere positivt syn på verden. 59 % forventer, at den virksomhed, hvor de arbejder, vil stå stærkere ved udgangen af året end i dag. Et flertal på 66 % mener desuden, at lederen af deres virksomhed er forberedt på de kommende forandringer.

Ifølge de adspurgte medarbejdere er det teknologien, der skal skabe succesen i de kommende år. Effekterne af digital disruption og mulighederne/forandringerne som følge af konkurrencedygtig innovation forventes at få størst indflydelse, hvor øget automatisering vil frigøre tid, så de ansatte kan få tid til at levere mere værdi.

Medarbejderne forventer, at deres virksomhed bliver mere kreativ, bedre til at undgå ressourcespild og hurtigere til at indføre ny teknologi. Og 61 % ønsker, at deres virksomhed investerer i teknologi for at imødekomme disse forandringer. Dette omfatter forbedret kundekommunikation, øget produktivitet gennem samarbejdsteknologier og brugen af digital teknologi med henblik på at forenkle diverse forretningsprocesser.

Vi søger stabilitet og jobtryghed
Undersøgelsen kommer dog også med en advarsel, for medarbejderne søger stabilitet. Sikkerhed i ansættelsen, et solidt økonomisk rygdække og mulighed for at arbejde for en større virksomhed står højest på de jobsøgendes ønskelister. I disse foranderlige tider er det derfor nødvendigt for virksomhederne at være opmærksomme på, at de fortsat kan være en attraktiv mulighed i fremtiden for at kunne tiltrække de bedste talenter.

Søren Krogh-Nielsen, adm. direktør for Ricoh Danmark, udtaler: "Hvordan folk forholder sig til, engagerer sig i og udfører deres arbejde forandrer sig fundamentalt. I de kommende år vil vi opleve, at virksomhederne vil dele sig i to forskellige lejre. Først og fremmest er der dem, der med stærke og gennemgribende processer vil styrke deres medarbejdere til at gøre deres bedste i jobbet, tilpasse sig og trives. Og så er der de virksomheder, der viger tilbage fra forandring, og derved desværre kommer til at svigte deres medarbejdere.

En klar strategi og en skarp evne til at tilpasse sig forandringer er afgørende for at opnå succes. For at sikre, at tingene lykkes på længere sigt, skal virksomhederne mestre de grundlæggende betingelser, hvilket inkluderer effektive processer, som sætter deres ansatte i stand til at arbejde både individuelt og i fællesskab.

Mens verden mærker konsekvenserne af hidtil usete forandringer, bør virksomhedslederne spørge sig selv, hvor de ser det mest gavnlige afkast ved at bringe mere innovativ teknologi ind i virksomheden. Og når det drejer sig om at gøre deres virksomhed i stand til at fokusere på de langsigtede mål og blive ved med at være konkurrencedygtig, er det bedste sted at starte ofte hos medarbejderne."


|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum