homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Verdens første intelligente whiteboard!

20170216 - IBM Watson

Ricoh og IBM har udviklet det intelligente whiteboard. Ved hjælp af IBM’s Watson-teknologi og IoT har vi skabt det første kognitive whiteboard der er drevet af kunstig intelligens. Ricoh forudser, at det nye whiteboard vil effektivisere samarbejdet i både store og små organisationer.

Nu er det slut med at lede efter noter fra gamle møder og finde referater frem i komplekse it-systemer. 

Det ligner umiddelbart et almindeligt whiteboard, men det kan kontrolleres med stemmen, tage noter af samtaler under mødet og opsummere tegninger og modeller i e-mails, som sendes til alle mødedeltagere – og hvis du foretrækker et andet sprog, så oversætter whiteboardet alle noter og samtaler under mødet.

Ved hjælp af realtidsanalyser er det også muligt at guide og hjælpe deltagere under møderne, så de kan træffe hurtigere, bedre og mere kvalificerede beslutninger

– AI vil få en enorm betydning for erhvervslivet i det kommende årti. Det er ofte personlige assistenter, som Amazons Alexa og Apples Siri, der trækker overskrifter, men mulighederne i AI og intelligente løsninger i erhvervslivet er næsten uanede. Ikke blot i forhold til at effektivisere vores daglige arbejde, men også i forhold til at træffe bedre forretningskritiske beslutninger, siger Søren Krogh-Nielsen, administrerende direktør i Ricoh Danmark.

Innovation Executive hos IBM Danmark, Anders Quitzau fortsætter, Succesfulde virksomheder skabes af samarbejde og udveksling af viden og ideer på tværs af landegrænser, sprog og kulturer. Og det kan være en kæmpe udfordring for virksomheder, når de er spredt over flere lokationer. Med 'IBM Watson inside' i Ricohs interaktive whiteboards, skabes en helt ny mødeoplevelse med samarbejde, fri kommunikation og samhørighed - samtidigt med at møderne og opfølgningen bliver langt mere effektiv.

Det intelligente whiteboard er en del af Ricohs fokus på intelligente løsninger til arbejdspladsen med vægt på effektivisering og forbedret samarbejde. IBM har selv valgt at installere mere end 80 intelligente whiteboards i det nye Watson-hovedkvarter i München, så medarbejderne bedre kan samarbejde med deres kollegaer i Japan, Brasilien og USA.

Det nye, intelligente whiteboard giver blandt andet adgang til:
  • stemmestyrede møder: Når et møde begynder kan enhver medarbejder – som enten deltager fysisk eller via telefon – kontrollere, hvad der foregår på skærmen med stemmen. 
  • oversættelse til andre sprog: Via Watson-teknologi kan whiteboardet oversætte tale i real-time og vise oversættelsen på skærmen eller gemme det i en transskription. 
  • ”easy-to-join”-løsning: Med tilhørende badges kan mødedeltagere logge deres tilstedeværelse og holde styr på hver deres agenda, så alle vigtige emner bliver vendt. 
  • mulighed for at fange små-diskussioner: Whiteboardet opfanger alle små samtaler og sørger for at inddrage deres pointer i opsummeringer.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum