Søren Steendahl er ny Country Manager i Ricoh Danmark A/S
01.04.2022

Søren Steendahl er ny Country Manager i Ricoh Danmark A/S

Pr. 1. april 2022 tiltræder Søren Steendahl stillingen som Country Manager for Ricoh Danmark A/S. Samtidig udnævnes Søren Krogh-Nielsen til administrerende direktør for både Ricoh Danmark A/S og Ricoh Sverige AB.

Søren Krogh-Nielsen, som i de forgangne 2 måneder har fungeret som midlertidig administrerende direktør i Ricoh Sverige AB, har nu takket ja til at lede både Ricoh Danmark A/S og Ricoh Sverige AB på permanent basis.  

Søren Krogh Nielsen udtaler i den forbindelse: ”Min nye rolle gav også plads til en forfremmelse i Ricoh Danmark A/S, hvor min wingman gennem de sidste 4 år, Søren Steendahl, er blevet udnævnt til Country Manager. Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde i Ricoh Sverige AB, og jeg føler mig helt tryg ved at overlade roret til Søren i Danmark”.

Søren Steendahl kom til Ricoh i foråret 2018, hvor han som Salgs- og Marketingdirektør fik ansvaret for at styrke Ricohs position på det danske marked og være en del af Ricohs gradvise overgang til leverandør af løsninger til den digitale arbejdsplads.

Det er vores medarbejdere og vores kompetencer, der adskiller os

Om sin nye rolle udtaler Søren Steendahl: "Ricoh er en førende virksomhed inden for løsninger og services til den digitale arbejdsplads, og jeg er ekstremt stolt over at være en del af den næste spændende fase af vores rejse. Det er medarbejdernes engagement og talent, der differentierer os fra andre virksomheder og gør den store forskel! Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet, og være med til at lede og skabe forandringer på arbejdspladsen. Jeg ser frem til at støtte vores kunder i at transformere og styrke deres digitale ambitioner og vækst.

Søren Steendahl, 

Country Manager i Ricoh Danmark.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum