homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Robotterne kommer – og de bliver dine nye kollegaer

Der er på det seneste blevet spekuleret meget over, hvornår vi kan forvente robotternes indtog på den moderne arbejdsplads – og med god grund. Robotterne er uden tvivl på vej, men hvor vil de gøre deres primære indtog, og hvordan vil de forme fremtidens arbejdsmarked?

Den oplagte anvendelse for robotter har hidtil været i den industrielle verden, hvor vi kan bruge robotter til at producere langt hurtigere, end menneskehænder kan. Nu eksperimenterer mange virksomheder med at få robotterne ud af produktionshallerne, og virksomheder som eksempelvis Boston Dynamics har skabt menneskelignende robotter med funktionsdygtige ben og arme, mens andre med stor succes efterligner menneskelige ansigtstræk.

Det er måske svært at forestille sig en menneskelignende robot byde dig velkommen i en reception eller en hotellobby, men på et japansk hoteler det faktisk allerede virkeligheden. Tidligere på året satte det engelske University of Birmingham desuden gang i et to-måneders forsøg, hvor ”Betty” – en gul robot på hjul – kom i lære som kontorleder.

Det er sjove eksempler med stort potentiale, men de kræver stadig meget arbejde. I stedet for personlige robot-assistenter er det lige nu mere sandsynligt, at vi i højere grad vil se RPA (Robotic Process Automation) gøre sit indtog i vores hverdag på arbejdet.

RPA kan hjælpe med at udføre de mange tidskrævende baggrundsfunktioner, som mange mennesker i dag er tvunget til at udføre som en del af deres arbejde. Det kan eksempelvis være it-support, workflow management, administration og fjernhåndtering af digital infrastruktur.

Egentlig er RPA en direkte anvendelse af AI – kunstig intelligens – og det er et område, som for alvor forventes at eksplodere i de kommende år. Vi skal dog ikke forvente, at AI’en overtager vores arbejde i morgen, men nærmere at teknologien vil hjælpe os med at træffe bedre beslutninger på jobbet.

Et eksempel fra min egen verden er udviklingen af vores intelligente interaktive whiteboard. Sammen med IBM har vi skabt det intelligente mødelokale. Ved hjælp af IBM Watson-teknologien har Ricoh udviklet det kognitive whiteboard, så det nu er muligt at få intelligens ind i møderne, fx automatiske mødereferater og opfølgning på aktionspunkter. Indtil videre kan whiteboardet tale syv sprog og tager både højde for det, der præsenteres, skrives og siges. Forestil dig, at du sidder i København og deltager på et videomøde med dine kolleger i Japan, som med det samme vil kunne se alle vigtige notater på japansk... Her kan man tale om effektivitet, der ikke går tabt i oversættelsen!

RPA er allerede aktiv i en lang række processer, hvor vi ikke umiddelbart tænker over det. Et af de tidligste eksempler på RPA er hæveautomaten, der kom på markedet i 1960’erne.

Før hæveautomaten var det kun muligt at hæve penge inden for bankens åbningstider, og processen krævede, at en person med pen og papir udfyldte og indrapporterede en lang række data. I takt med at computerchips bliver bedre og kraftigere, så bliver mulighederne også større. Et af de seneste eksempler er scan-selv-køer i supermarkeder.

På arbejdspladserne vil RPA leve bag kulisserne og kommunikere med de systemer, der allerede er i spil. RPA’s domæne bliver håndtering af data, og særligt big data analytics. Den nye bølge af robotter vil blive udformet til at analysere, behandle og reagere på data.

Jeg forestiller mig også, at dokumenthåndtering i højere grad bliver en automatiseret proces. Det sker allerede med eksempelvis fakturering, og det frigiver medarbejdertid, som kan bruges på opgaver, der kræver et menneskeligt touch.

Der er ingen tvivl om, at robotter er på vej, og de vil uden tvivl være med til at forme fremtidens arbejdspladser. Vi får næppe en robot som sidekammerat lige med det samme, men ”black factories” – hvor der kun arbejder robotter – vil med stor sandsynlighed blive den nye standard. Samtidig bliver det spændende at se, hvordan RPA kan hjælpe med at frigøre tid på kontorerne, og hvilke opgaver vi i stedet vil bruge den på.


|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum