Rigide processer og ineffektiv teknologi er de største barrierer for succes, siger europæiske virksomhedsledere
14.03.2018

Rigide processer og ineffektiv teknologi er de største barrierer for succes, siger europæiske virksomhedsledere

Størstedelen mener, at data er nøglen til en agil forretning.
Ricoh Europe, London, 14. marts 2018 – I en ny undersøgelse foretaget på vegne af Ricoh Europe afslører 2.140 adspurgte ledere, hvad der hindrer dem i at opnå forretningsmæssig agilitet.

Øverst på listen finder man reguleringer (39%), manglende investering i ny teknologi (37%) samt rigide interne hierarkier (35%). Disse blokeringer står i stor kontrast til den fleksible tilgang, som gør den digitale arbejdsplads i stand til at tilpasse sig de omskiftelige markedsforhold. 

På samme tid fokuserer et bekymrende lavt antal virksomhedsledere på agilitet. Kun 33% svarer, at de aktivt fremmer et arbejdsmiljø, hvor hurtig reaktionsevne i forhold til kundernes behov prioriteres. 

Javier Diez-Aguirre, VP Corporate Marketing, Ricoh Europe, udtaler: ”Agilitet er både et mindset og evnen til at reagere hurtigt på skiftende behov. For at opnå ægte agilitet bliver virksomhederne nødt til at gennemgå deres processer på tværs af organisationen. Dette vil give et fuldt overblik over hvilke ændringer, der skal til for at sikre, at processerne, kulturen og teknologien skaber reelle fordele for virksomheden.”

Mange virksomhedsledere mener, at implementering og optimering af digitale arbejdsgange er afgørende for at kunne udvikle sig. Øverste prioritet blandt lederne, hvad angår områder der skal styrkes, er dataanalyse (50%), ledelsesprocesser (41%) og finansielle processer (39%). Implementering af analytiske teknologier til at spotte nye trends og forretningsmuligheder er desuden blevet almindeligt for de fleste virksomhedsledere (60%), hvilket underbygger det faktum, at intelligent brug og håndtering af data kan forbedre agiliteten. 

Diez-Aguirre tilføjer: ”I dagens forretningsliv bruges teknologi til at opdage nye muligheder. Men dette alene er ikke nok. Lederne bliver nødt til at støtte en åben kultur, hvor medarbejderne er klædt på til at tage kalkulerede risici. I den forbindelse er evnen til at træffe hurtige beslutninger og udføre dem effektivt også essentielt. Den gode nyhed er, at Europas virksomhedsledere klart anerkender, hvordan investeringer i en digital arbejdsplads er selve fundamentet for en rentabel, agil forretning.

Læs mere her: www.ricoh-europe.com/thoughtleadership

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum