Ricoh udvalgt som SKI leverandør
01.09.2019

Ricoh udvalgt som SKI leverandør

1. september 2019 – SKI har valgt Ricoh som leverandør af printere og kopimaskiner på en stor rammeaftale (50.10.02), der løber de næste fire år.

leverandør

Fokus på løsningen

Ricoh er valgt som leverandør på aftale 50.10.02, der omfatter både hardware og software, hvilket giver en unik mulighed for at sammensætte en helhedsorienteret løsning til den enkelte kunde inden for den offentlige sektor. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

“For os er en kundeorienteret virksomhedsfilosofi altafgørende, når det gælder udvikling af innovative produkter og værktøjer, der kan lette hverdagen. Vi ønsker at inspirere vores kunder med kreative ideer, der kan effektivisere arbejdsprocesserne - og hjælpe dem med at arbejde smartere og mere bærdygtigt.” - Søren Krogh-Nielsen, adm. direktør hos Ricoh Danmark A/S

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum