Ricoh tilføjer to professionelle efterbehandlingsløsninger
16.11.2016

Ricoh tilføjer to professionelle efterbehandlingsløsninger

Vallensbæk Strand, 16. november 2016 - Ricoh har udvidet sit sortiment af efterbehandlingsløsninger rettet mod den grafiske industri. Løsningerne vil kunne strømline og effektivt levere print af store mængder brochurer og hæfter til tiden og samtidig holde driftsomkostningerne nede.

Duplo DBM 350 og DBM 600 er professionelle, fuldautomatiske hæfte- og falsemaskiner, som både producerer hjørnehæftning og dobbelt ryghæftning samt falser produktet. Begge kan tilsluttes online til Ricohs digitale arkprinter-serier Pro™ C9100, Pro™ C7100 og Pro™ 8200.


Duplo DBM 600
Duplo DBM 600

Da Duplo DBM 350 og DBM 600 er fuldautomatiserede og nemme at betjene, vil den effektive håndtering af hæfte-/brochureproduktion resultere i en hurtig ekspeditionstid.

DBM 600 vil samtidig kunne producere det meget efterspurgte slutformat A4R (A4 landscape). Der har været stor efterspørgsel på en digital printløsning med ovenstående format, lige siden det blev vist på Ricoh US' stand under Graph Expo 2014 i Chicago.

"Ricoh Danmark og Neopost har presset meget på for at denne løsning også skulle være tilgængelig i Europa, og det hårde arbejde har nu båret frugt, da der på Duplo's "London Calling VIII"-event i oktober netop blev vist en Ricoh Pro C9110 og et Duplo 600L-system online for første gang i Europa. Jeg har i tæt samarbejde med Jesper Koch fra Neopost fulgt udviklingen, og vi er igennem den mellemliggende periode blevet taget med på råd, når det drejede sig om funktionalitet, og i hvilket segment vi så denne løsning blive installeret," udtaler Product & Business Manager Jan Brændholt fra Ricoh Danmark.

"Hvis vi kigger på diverse børnebøger, samt køkken- og bilbranchen, så er det netop brochurer i A4R-format (traditionelt trykt i offset), der er det fortrukne. Vi er derfor sikre på, at kundegrundlaget er til stede, hvilket yderligere understreges af, at der allerede er afgivet to ordrer på systemet. Disse vil inden kort tid være installeret og køreklar ude i kundernes almindelige produktionsmiljø," siger Jan Brændholt.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum