homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Ricoh løfter sløret for ny Ri 100 Direct to Garment printer

Ricoh Danmark, 11. januar 2018 – Ricoh forsætter med at udvide mulighederne for både nye og eksisterende virksomheder inden for tekstilbranchen med lanceringen af en ny Direct to Garment (DTG) printer, Ricoh Ri 100.

Den nye tekstilprinter er ideel til den kreative iværksætter, som skal i gang inden for tekstiltrykbranchen, eller til kommercielle trykkerier, som ønsker at tilføje en ny profitabel produktlinje til deres nuværende printforretning.  Fordelene ved den nye Ricoh Ri 100 er høj brugervenlighed og kvalitetstryk til en fordelagtig pris, og dermed passer den også perfekt til virksomheder med en lavere produktionsvolumen.

Ricoh Ri 100
Ricohs nye Ri 100 Direct to Garment (DTG) printer.

Ri 100 gør det muligt at printe personlige budskaber direkte på tekstiler, som fx T-shirts, stofposer, pudebetræk og sweatshirts. Derudover kan du trykke på en lang række stoffer – lige fra 100% bomuld til blandingsmaterialer med 50% bomuld.

Ri 100 giver virksomhederne bedre mulighed for at reagere på de skiftende behov hos slutbrugeren.  Det forventes, at den nye tekstilprinter vil blive populær i mange forskellige brancher, bl.a. modeindustrien, turismebranchen, uddannelsesinstitutioner, små- og mellemstore virksomheder med et internt printcenter, interiørbutikker, ungdomsforeninger, sportsklubber og velgørenhedsfonde. 

Ri 100 understøtter alle platforme og programmer ved hjælp af en intuitiv printerdriver. En automatiseret vedligeholdelsesfunktion sørger for at holde printeren opdateret, og yderligere designsoftware kan anvendes til at forbedre trykket af billeder og tekst.

Jan Brændholt, Product & Business Manager hos Ricoh Danmark, udtaler: “Vi er glade for at kunne bygge videre på successen fra Ri 3000 og Ri 6000 med en mere kompakt 'entry level'-løsning. Prisen og brugervenligheden vil tiltrække et nyt publikum inden for tekstilbranchen og gøre det muligt for virksomhederne at udvide deres produktportefølje med fuld support fra det kyndige Ricoh-team. Det har aldrig været nemmere at gå i gang med tekstilprint med denne komplette løsning fra Ricoh.”

Systemet kan desuden installeres med en valgfri Ricoh Rh 100 Finisher, som eliminerer behovet for en separat varmepresser.

Ricoh Ri 100-printeren benytter piezoelektrisk blækteknologi til at skabe imponerende print. Den nye teknologi giver et meget detaljeret fotografisk print med en opløsning på 1200 x 1200 dpi.

Ricoh Ri 100 vil være tilgængelig i Storbritannien, Holland og Spanien fra april og vil blive tilgængelig i resten af EU i løbet af sommeren.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum