homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Ricoh løfter sløret for deres nye Intelligent Devices for at imødekomme udviklingen i den digitale arbejdsplads

Ricoh Europe, 21. januar 2019 – Ricoh har meddelt, at de lancerer deres første serie af Intelligent Devices med henblik på at imødekomme den rivende udvikling indenfor de digitale arbejdspladsers behov. Sortimentet er en del af Ricohs Dynamic Workplace Intelligence, som omfatter Ricohs nye Always Current Technology, der sikrer at produkternes tekniske egenskaber udvikler sig parallelt med kundernes krav.
Ricoh unveils new Intelligent Devices

Ricohs Always Current Technology-platform giver brugerne mulighed for at arbejde smartere ved hjælp af teknologi, der leverer skalérbarhed, sikkerhed, bæredygtighed og enkelhed. Brugerne kan downloade og installere nye applikationer, funktioner og opgraderinger direkte til deres enheder, lige så snart de er tilgængelige, hvilket giver komplet smidighed og fleksibilitet. Platformen gør, at de digitale arbejdspladser kan skalere deres færdigheder baseret på deres nyeste behov, samtidigt med at sikkerhedsfunktioner og software altid holdes up-to-date. Derudover får man øjeblikkelig adgang til opgraderinger i det øjeblik de rammer markedet, hvilket betyder at man ikke behøver købe nyt hardware for at få yderligere funktionalitet eller vente på at en kontrakt udløber. Ydermere sikrer RICOH Intelligent Support, at software-opdateringer hurtigt kan opgraderes via fjernstyring, og at oppetiden for brugerne maksimeres.

De nye IM C serier indenfor multifunktionelle A3- farveprintere er de første i rækken af intelligent udstyr, som Ricoh vil sende på markedet med denne næste-generations platform. Kommende nyheder til kontorprintere omfatter Ricohs Cloud Workflow Solutions, der er en samling af innovative cloudbaserede teknologier, der leverer strømlinet enkelhed i økonomisk overkommelige, skalerbare, abonnementsbaserede pakker med henblik på at hjælpe kunderne med at få deres virksomhed til at vokse.

Ricohs Always Current Technology vil blive implementeret i 13 nye intelligente, multifunktionelle A3- farveprintere, der vil blive lanceret i Europa, herunder RICOH IM C2000, IM C2500, IM C3000, IM C3500, IM C4500, IM C5500 og IM C6000. Disse printere udskriver henholdsvis 20, 25, 30, 35, 45, 55 og 60 sider i minuttet (ppm). Printerne kan udskrive, scanne, kopiere, færdiggøre og faxe support til outputstørrelser op til SRA3, og levere standard mobilprintsupport. Hver enkelt printer er forsynet med EPEAT-certifikat.

David Mills, CEO for Ricoh Europe, udtaler: “Et centralt aspekt med hensyn til at styrke den digitale arbejdsplads er indsamling af oplysninger og hvordan man gør oplysningerne tilgængelige for dem, der har brug for det, så snart dette kræves. Informationssikkerhed er en designprioritet for Ricoh. Derfor gør disse intelligente multifunktionelle printere brug af indbygget kryptering.”

De nye printere vil blive forsynet med Ricohs nye ’Smart Operation Panel’ med reaktionsdygtig touchskærm og opgraderet processor, der gør det hurtigere at skifte mellem de forskellige applikationer. Den nye funktionalitet er baseret på tilbagemeldinger fra kunder og er udviklet med henblik på at forbedre adgangen samt brugeroplevelsen generelt. Det nye interface kan tilpasses specifikt til den enkelte arbejdsplads, arbejdsgange og behov. Ricohs serviceeksperter kan via fjernadgang tilgå printerens Smart Operation Panel for hurtig fejlfinding og udføre automatiske firmware-opdateringer.

Mills tilføjer: “Virksomheder i dag må tilpasse sig ændringer med en nærmest halsbrækkende hastighed. Vi erkender at vores kunder har og får nye behov, og at arbejdspladsen udvider udover det traditionelle kontor. Ligesom det er tilfældet med andet smart udstyr, betyder vores sortiment af nye intelligente printere, at vores kunder vil være i stand til at installere et hvilket som helst program når som helst det passer dem, og derved være i stand til at arbejde smartere og mere effektivt.  Vi kalder vores nye tiltag Dynamic Workplace Intelligence for at vise, hvordan vi arbejder sammen med vores kunder for at imødekomme alle de behov den digitale arbejdsplads måtte have.”

Få mere at vide om Ricohs nye Intelligent Devices, Always Current Technology og Ricohs Dynamic Workplace Intelligence: www.ricoh.dk

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum