Ricoh køber Quadients grafiske forretning i Norden
Ricoh DanmarkKøbenhavn 16.06.2022

Ricoh køber Quadients grafiske forretning i Norden og bliver nu komplet end-to-end-leverandør til den grafiske branche.

Ricoh Danmark, den 16. juni 2022 – Ricohs kunder inden for produktionsprint vil nu få et endnu større udvalg af efterbehandlingsmuligheder efter virksomhedens opkøb af Quadients grafiske forretning i Norden (Danmark, Sverige, Finland og Norge). Opkøbet vil samtidig styrke Ricohs position på det danske og nordiske marked.

Quadient er en global virksomhed, der har specialiseret sig i software til optimering af kommunikation på tværs af forskellige platforme. Købet vedrører Quadients nordiske grafiske aktiviteter, herunder produktløsninger inden for bogproduktion, skæremaskiner, lamineringsmaskiner, ringbinding samt storformatsløsninger. Aftalen omfatter ligeledes forbrugsstoffer og tilbehør, samt service og support.

Lasse Poulsen, Director, Graphic Communications Group hos Ricoh Danmark, siger: ”Det betyder, at Ricoh nu kan tilbyde endnu flere muligheder inden for efterbehandling og wideformat, men også større fleksibilitet, single point of contact og flere services, som vores kunder efterspørger. Vi kan nu binde hele processen sammen med vores integrerede løsninger – fra start til slut i produktionen. Vi bliver totalleverandør af løsninger til den grafiske branche – og jeg er sikker på, at dette også vil være med til at skabe nye indtjeningsmuligheder for vores kunder. 


Vi glæder os samtidig til at byde Quadients grafiske medarbejdere velkommen til Ricoh, som skal være med til at styrke vores eksisterende ekspertise og kapacitet. Begge virksomheder har en stærk virksomhedskultur, som har stor fokus på medarbejderne, og derfor er jeg sikker på, at det vil være et perfekt match
”, slutter Lasse.

Geoffrey Godet, administrerende direktør, Quadient, siger: "Med salget af vores grafiske aktivitet i Norden fortsætter vi vores transformation mod en strømlinet virksomhed, der er centreret omkring vores kerneaktiviteter. Vi er glade for aftalen med Ricoh – jeg er sikker på, at vi har fundet en meget kompetent virksomhed til at støtte vores kunder og dygtige grafiske team i den næste fase af deres rejse."

Tidligere i år indgik Ricoh et europæisk samarbejde med Quadient, der skal hjælpe udbydere af printtjenester og virksomheder med at levere markedsføringstjenester til store kampagner. 

| Om Quadient® |

Quadient er drivkraften bag verdens mest meningsfulde kundeoplevelser. Ved at fokusere på tre centrale løsningsområder, Intelligent Communication Automation, Parcel Locker Solutions og Mail-Related Solutions, hjælper Quadient med at forenkle forbindelsen mellem mennesker og det, der betyder noget. Quadient støtter hundredtusindvis af kunder verden over med at skabe relevante, personlige forbindelser og unikke kundeoplevelser. Quadient er noteret i afdeling B på Euronext Paris (QDT) og er en del af CAC® Mid & Small-indekset og EnterNext® Tech 40-indekset.

Du kan få flere oplysninger om Quadient her: https://invest.quadient.com/en-US .

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum