Ricoh Danmark indgår samarbejde med X&CO
04.01.2016

Ricoh Danmark indgår samarbejde med X&CO

X&CO A/S bliver pr. 1. januar 2016 forhandler af Ricoh produkter og serviceydelser.
Hermed får Ricoh Danmark en partner, som altid har fungeret som et fyrtårn i branchen. X&CO opsiger således sit mangeårige samarbejde med Xerox.
Ricoh vurderer, at den nye aftale vil flytte markedsandele.

Ricoh Danmark, 4. januar 2016 – Ricoh Danmark har pr. 1. januar 2016 indgået samarbejde med X&CO A/S. Hermed bliver Ricohs danske forhandlerkanal styrket med landets største privatejede forhandler af printprodukter og services. X&CO har 32 medarbejdere, kontorer i Aalborg, Herning og Kolding og en førende position blandt forhandlere i Danmark.

”Vi er stolte over, at X&CO ønsker at være Ricoh-forhandler. X&CO er kendte for deres store kompetence, for deres gode renommé hos kunderne og for deres omfattende serviceforretning. X&CO har altid fungeret som branchens fyrtårn, så vi er glade for og ydmyge over, at de fremover vil være med til at sælge Ricohs produkter og services,” siger en begejstret Søren Krogh-Nielsen, adm. Direktør i Ricoh Danmark.

”Det er et stort og godt skridt for X&CO. Vi mener, at det nu er tidspunktet for os som seriøs leverandør at rykke videre for at blive mere konkurrencedygtige. Markedet og teknologien ændrer sig i en fart, som ikke tidligere er set. Det har været medvirkende til, at vi har valgt at gå nye veje, således vi fortsat kan inspirere, rådgive og tilbyde vores kunder flere muligheder,” siger Jan Larsen, adm. Direktør, X&CO A/S.

”Vores kunder får stor fordel af skiftet, hvad enten de har brug for printservices, løsninger til produktionsprint eller kontor. I samarbejdet med Ricoh Danmark har vi fået en partner, der forstår kundernes behov, ” siger Jan Larsen.

X&CO version 2
Hos X&CO betegner man selv aftalen med Ricoh som ”X&CO version 2”.
”Vi tager forretningsudvikling lige så alvorligt som printere og printløsninger. Derfor var det naturligt for os at forpligte os med den bedst mulige partner for at sikre X&CO fremover” siger Jan Larsen, der ligeledes nævner, at den nuværende ejerstruktur forsætter uændret.

Også Ricoh Danmark er overbeviste om potentialet i det nye samarbejde:
”Ricoh vil i kraft af X&CO virkelig øge vores generelle markedsandel både på kontor- og produktionsprint,” siger Søren Krogh-Nielsen.

Nye produkt- og serviceområder
”Med det nye samarbejde bliver vi leverandør af en lang række nye services, herunder kommunikations- og digitaliseringsløsninger samt det nye kommende 3-D print marked. Vi er overbeviste om, vi fremover kan levere endnu bedre og mere komplette løsninger til vores kunder,” siger Jan Larsen, X&Co og fortsætter:

”Ligeledes ser vi store muligheder inden for produktionsprint. Ricoh har gennem de seneste år været markedsledende og har stor fokus på produktudvikling, hvilket er yderst vigtigt for os. Produkterne er omkostningseffektive, af høj kvalitet og driftssikre, og samtidig er vi sikre på, vi kan levere den nyeste teknologi. Derfor er vi ikke det mindste i tvivl om, at vi har valgt rigtigt.”

Garanti for serviceaftaler
Selv om X&CO i kraft af samarbejdsaftalen med Ricoh Danmark siger farvel til et samarbejde med Xerox, der har eksisteret lige så længe som X&CO, siger man ikke farvel til kundeforpligtelser.

”Vi garanterer, at vi lever op til de serviceaftaler, vi har med kunderne, så ingen kommer i klemme, men tværtimod får endnu bedre muligheder,” slutter Jan Larsen.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum