homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Ricoh Danmark indgår samarbejde med X&CO

X&CO A/S bliver pr. 1. januar 2016 forhandler af Ricoh produkter og serviceydelser.
Hermed får Ricoh Danmark en partner, som altid har fungeret som et fyrtårn i branchen. X&CO opsiger således sit mangeårige samarbejde med Xerox.
Ricoh vurderer, at den nye aftale vil flytte markedsandele.

Ricoh Danmark, 4. januar 2016 – Ricoh Danmark har pr. 1. januar 2016 indgået samarbejde med X&CO A/S. Hermed bliver Ricohs danske forhandlerkanal styrket med landets største privatejede forhandler af printprodukter og services. X&CO har 32 medarbejdere, kontorer i Aalborg, Herning og Kolding og en førende position blandt forhandlere i Danmark.

”Vi er stolte over, at X&CO ønsker at være Ricoh-forhandler. X&CO er kendte for deres store kompetence, for deres gode renommé hos kunderne og for deres omfattende serviceforretning. X&CO har altid fungeret som branchens fyrtårn, så vi er glade for og ydmyge over, at de fremover vil være med til at sælge Ricohs produkter og services,” siger en begejstret Søren Krogh-Nielsen, adm. Direktør i Ricoh Danmark.

”Det er et stort og godt skridt for X&CO. Vi mener, at det nu er tidspunktet for os som seriøs leverandør at rykke videre for at blive mere konkurrencedygtige. Markedet og teknologien ændrer sig i en fart, som ikke tidligere er set. Det har været medvirkende til, at vi har valgt at gå nye veje, således vi fortsat kan inspirere, rådgive og tilbyde vores kunder flere muligheder,” siger Jan Larsen, adm. Direktør, X&CO A/S.

”Vores kunder får stor fordel af skiftet, hvad enten de har brug for printservices, løsninger til produktionsprint eller kontor. I samarbejdet med Ricoh Danmark har vi fået en partner, der forstår kundernes behov, ” siger Jan Larsen.

X&CO version 2
Hos X&CO betegner man selv aftalen med Ricoh som ”X&CO version 2”.
”Vi tager forretningsudvikling lige så alvorligt som printere og printløsninger. Derfor var det naturligt for os at forpligte os med den bedst mulige partner for at sikre X&CO fremover” siger Jan Larsen, der ligeledes nævner, at den nuværende ejerstruktur forsætter uændret.

Også Ricoh Danmark er overbeviste om potentialet i det nye samarbejde:
”Ricoh vil i kraft af X&CO virkelig øge vores generelle markedsandel både på kontor- og produktionsprint,” siger Søren Krogh-Nielsen.

Nye produkt- og serviceområder
”Med det nye samarbejde bliver vi leverandør af en lang række nye services, herunder kommunikations- og digitaliseringsløsninger samt det nye kommende 3-D print marked. Vi er overbeviste om, vi fremover kan levere endnu bedre og mere komplette løsninger til vores kunder,” siger Jan Larsen, X&Co og fortsætter:

”Ligeledes ser vi store muligheder inden for produktionsprint. Ricoh har gennem de seneste år været markedsledende og har stor fokus på produktudvikling, hvilket er yderst vigtigt for os. Produkterne er omkostningseffektive, af høj kvalitet og driftssikre, og samtidig er vi sikre på, vi kan levere den nyeste teknologi. Derfor er vi ikke det mindste i tvivl om, at vi har valgt rigtigt.”

Garanti for serviceaftaler
Selv om X&CO i kraft af samarbejdsaftalen med Ricoh Danmark siger farvel til et samarbejde med Xerox, der har eksisteret lige så længe som X&CO, siger man ikke farvel til kundeforpligtelser.

”Vi garanterer, at vi lever op til de serviceaftaler, vi har med kunderne, så ingen kommer i klemme, men tværtimod får endnu bedre muligheder,” slutter Jan Larsen.


|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum