homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Ny Ricoh Pro C5200s til alsidig produktion

Ricoh Danmark, 31. januar 2017 – Ricoh har lanceret Ricoh Pro C5200s, en serie digitale arkprintere, der giver printserviceudbydere mulighed for at tilbyde flere tjenester takket være den fleksible produktionskapacitet.

new ricoh pro c5200s
The flexibility of the Ricoh Pro C5200s series of digital colour cut sheet presses enables print service providers to broaden their services.

Farvemaskinerne Ricoh Pro C5200s og Ricoh Pro C5210s er ideelle til professionelle trykkerier, inhouse-printafdelinger og marketingmiljøer med behov for at producere kreative kvalitetstryksager med høje responsrater.

Den nye serie udskriver 65 og 80 sider i minuttet i 1.200 x 4.800 dpi på en lang række medietyper på op til 360 g/m2. Det integrerede papirkatalog har en intuitiv brugerflade, der letter arbejdet for operatørerne. Den høje billedkvalitet er af samme kvalitet som på Ricohs andre produktionsprintere i high-end klassen. Print kant-til-kant er en ny, unik feature i dette ”light” produktionssegment, og derudover vil egenskaber som nøjagtig registrering og bannerprint på op til 1260 mm give store fordele i forhold til at imødekomme markedskravene.

Eftersom brochureproduktion er et kerneområde for mange printserviceudbydere, kan Pro C5200s udstyres med en valgfri omslagsfeeder og Plockmatic-efterbehandler til ryghæftning og falsning.

“Med Ricoh Pro C5200s-serien kan vi hjælpe produktionsprint-leverandører med at udvide deres kapacitet,” siger Jan Brændholt, Product & Business Manager for PP/PPS hos Ricoh Danmark. ”Det omfattende udvalg af medier og de forskellige typer efterbehandlinger, som tidligere kun var tilgængelige på vores high-end Pro-maskiner, giver nu flere muligheder for at tilbyde mindre oplag og nye produkter, herunder kreativt print på kuverter samt tre- og firefløjet falsning."

”Med vores brede og alsidige udvalg af produktionsmaskiner ønsker vi at give print-leverandørerne muligheden for at sige ja, hver gang kunderne efterspørger en service.”

Ricoh Pro C5200s-serien har en papirkapacitet på op til 8.250 ark og understøtter lange printkørsler uden ophold, selv under genopfyldning af medier. Trods deres høje kapacitet kræver de nye enheder relativt lidt plads, og de vil derfor nemt kunne opstilles i forskellige miljøer.

Ricoh Pro C5200s-serien er i handelen nu og vil blive vist for første gang i Europa på messen Sign and Print Scandinavia i Stockholm fra den 7. til 9. februar.


|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum