homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Medarbejdere vil have mere uddannelse i teknologi

Digitale værktøjer fylder stadig mere på arbejdspladserne, og den teknologiske udvikling fortsætter. Samtidig viser en ny undersøgelse, at over to-tredjedele af alle medarbejdere i Europa ønsker sig, at deres arbejdsgiver tilbyder mere uddannelse i teknologi på arbejdspladsen, fordi den ofte kræver mere oplæring end den teknologi, vi bruger derhjemme.

Medarbejdere i europæiske virksomheder vil gerne gøre mere brug af innovativ teknologi, men oplever, at de ofte ikke har evnerne til at få fuldt udbytte af de digitale redskaber, viser en ny undersøgelse fra Ricoh Europe. Medarbejderne er vant til at benytte sig af masser af teknologi i privaten, og den private teknologi er næsten altid intuitiv, hvorimod den teknologi, vi benytter på arbejdspladsen kan kræve en egentlig oplæring for at give det fulde udbytte.

Knap 40 procent af undersøgelsens 3.600 respondenter angiver, at manglende evner er en barriere for at gøre ny teknologi brugbar. 67 procent ønsker mere fokus på uddannelse, mens kun 27 procent mener, at deres virksomhed uddanner i en passende grad. Det er der ifølge Søren Krogh-Nielsen, adm. direktør i Ricoh Danmark, en god grund til. 

– Digitalisering og øget produktivitet fylder rigtig meget hos danske og europæiske virksomheder. Kunstig intelligens og automatisering forandrer i høj grad den måde, vi arbejder på, og mangel på uddannelse kan virkelig reducere en virksomheds investeringsafkast på nye teknologiske løsninger. Du skal simpelthen tage udgangspunkt i den person, der skal bruge den nye teknologi. Generelt handler det om at hjælpe og tilskynde medarbejderne til at få maksimalt udbytte af nye teknologiske muligheder. Medarbejderne vil gerne, for de er vant til tekonologien fra smart-tvet og iphonen derhjemme. Derfor skal teknologien på arbejdspladsen være lige så nem at benytte, forklarer Søren Krogh-Nielsen.

Selv Office-pakken kan volde problemer
Ifølge undersøgelsen føler 34 procent sig for dårligt klædt på til at bruge selv almindelig software og hardware, som eksempelvis Office-pakken, multifunktionsprintere og endda pc’er – for da slet ikke at tale om komplekse teknologier, som eksempelvis automatisering af digitale processer.

Desuden viser undersøgelsen en bekymrende generationskløft. 70 procent er enige i, at yngre mennesker er bedre klædt på til at arbejde med ny teknologi – og som konsekvens frygter 33 procent, at de snart bliver arbejdsløse. 

– På trods af talrige artikler om robotter, der vil afløse menneskelig arbejdskraft, så ser Europas arbejdsstyrke stadig teknologi som et middel til at højne effektiviteten – og ikke som deres kommende afløser. Hvis virksomheder skal have succes med at høje effektiviteten gennem nye teknologier, så kræver det målrettet indsats, der starter med at motivere og inspirere den enkelte medarbejder og have medarbejderne med, når der skal investeres i nyt – teknologien skal passe til medarbejderne, siger Søren Krogh-Nielsen.  

Se mere på www.ricoh-europe.com/thoughtleadership.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum