homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Med tre enkle skridt sikrer du, at din kommunikation rammer plet

Af Søren Krogh-Nielsen, adm. direktør Ricoh Danmark A/S

Ricoh Danmark, Vallensbæk Strand, juni 2016 – Det er en situation, vi alle kan relatere til. Du kommer hjem efter en lang arbejdsdag og finder en bunke foldere, brochurer og regninger i postkassen eller foran hoveddøren. Derudover er der den endeløse strøm af uopfordrede mails, beskeder og opkald fra virksomheder – den gennemsnitlige forbruger modtager næsten 50 forskellige reklamer og lignende om ugen, ifølge en ny undersøgelse foretaget på vegne af Ricoh Europe. Det er et under, at vi har tid til at finde det, der er relevant for os, og det er faktisk de færreste, der gør det.

Hvordan sikrer virksomheder, at deres kommunikation og dermed også services skiller sig ud fra mængden? Svaret findes i de oplysninger, kunderne videregiver. Gennem hvert berøringspunkt lærer virksomheder mere om deres kunder og får dermed en bedre forståelse af, hvad der er vigtigt for den enkelte. Med intelligent indsigt kan oplysningerne matches med udbudte produkter, og dermed kan virksomheder levere både skræddersyet service og kommunikation.

Uanset om du vælger at bruge et internt styringsværktøj til kundekommunikation eller søger råd og vejledning hos en erfaren udbyder, skal din virksomhed tage højde for tre kritiske faktorer i forbindelse med kundepleje:

  1. Udfyld hullerne – I takt med at virksomheder vokser, kan der opstå datasiloer. Det kan gøre det svært at danne sig et konkret billede af, hvem din kunde er. Virksomheder er derfor nødt til at sammenkoble vigtige datakilder, så alle kundeoplysninger opbevares i én lettilgængelig database. Efterhånden som der kommer nye oplysninger ind fra hvert berøringspunkt, skal de overføres til databasen for at skabe en mere detaljeret profil og dermed give en bedre forståelse af kunden.
  2. Tilpas og målret – Kundeoplysninger skal integreres med indhold, der er relevant for den enkelte kunde. Derfor kan virksomheder med fordel lave skabeloner med vigtige oplysninger, der let kan tilpasses, så deres kommunikation bliver mere personlig og relevant for den pågældende kunde. I eksempelvis en finansvirksomhed kan forskellige låneprodukter sammenlignes med kundeoplysningerne for at finde frem til, hvilke kunder et konkret tilbud vil være mest relevant for. Ved hjælp af en standardskabelon, der let kan tilpasses, kan disse oplysninger videregives og den rette målgruppe få gavn af tilbuddet.
  3. Den rette person, det rette format – Næsten halvdelen af de adspurgte forbrugere foretrækker en kombination af trykt materiale og digital kommunikation, og 6 ud af 10 forbrugere siger, at kvaliteten af det trykte materiale, de modtager fra en virksomhed, påvirker deres opfattelse af virksomheden. Ved hjælp af oplysninger om, hvilket format en kunde foretrækker, kan et trykkeri eller digitalt system tage sig af arbejdsprocesserne og outputtet efter behov.


En overflod af oplysninger skaber kaos for forbrugerne. En undersøgelse foretaget på vegne af Ricoh Europe viser, at 25 procent af de adspurgte forbrugere har overskredet en betalingsfrist, og 39 procent er gået glip af tilbud og rabatter fra virksomheder, da de skal kigge meget junkmail igennem for at finde det, der er relevant for dem. Og da næsten 70 procent også er frustrerede over den mængde irrelevant kommunikation, de modtager, burde det ikke komme som en overraskelse, at forbrugerne klart siger “nu kan det være nok”.

Takket være bl.a. mobile og sociale mediers magt og rækkevidde føler forbrugerne, at det er nemmere end nogensinde før at interagere med virksomhederne på deres egne vilkår. Som følge heraf er de klar til at droppe de virksomheder, de føler ikke kommunikerer ordentligt med dem. Næsten 7 ud af 10 forbrugere siger, at de ville være mindre loyale over for en virksomhed, der sender dem irrelevante oplysninger, og 6 ud af 10 forbrugere ville også bruge færre penge på virksomheden. Det handler ikke kun om, at forbrugerne bliver irriterede, det handler også om, at virksomhederne mister kundernes tillid og loyalitet.

De mest succesfulde virksomheder bliver dem, der bruger deres kunders oplysninger til at skræddersy kommunikationen. Den gode nyhed er, at kunderne også synes om idéen. Undersøgelsen viser yderligere, at 80 procent af forbrugerne er villige til at dele personlige oplysninger for at sikre, at de kun modtager relevante oplysninger fra virksomheder.

Budskabet er klart: Hvis ikke din virksomheds kommunikation rammer plet, så gør din konkurrents.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum