Kunne du godt bruge to ekstra arbejdsdage om måneden?
04.01.2018

Kunne du godt bruge to ekstra arbejdsdage om måneden?

Ifølge en ny undersøgelse foretaget af Ricoh Europe mener europæiske medarbejdere, at bedre adgang til teknologi kan spare dem i gennemsnit 3,5 dages arbejde hver måned.

Forstil dig at kunne frigøre mere tid til at fokusere på de værdiskabende forretningskritiske opgaver. Europas arbejdsstyrke mener, at adgang til bedre teknologi gavner både dem og deres arbejdsgiver. Forretningsledere bør derfor fokusere på at skabe en arbejdsplads, der optimerer produktiviteten, fleksibiliteten og mobiliteten. Hvordan? Ved at implementere digital teknologi og intelligente arbejdsprocesserHalvdelen (47%) af de 3.600 deltagende medarbejdere i undersøgelsen er ikke overbeviste om, at den teknologi, de bruger på arbejdspladsen i dag, er den mest produktive. Undersøgelsen afslører et klart ønske om at arbejde smartere og mere digitalt.Søren Krogh-Nielsen, adm. direktør hos Ricoh Danmark, siger: “Virksomhedslederne mangler et klart mål i forhold til at øge produktiviteten. Medarbejderne er vant til at benytte sig af masser af intuitiv teknologi i privaten, hvorimod adgang til teknologi på arbejdspladsen ofte er begrænset og mindre brugervenlig. Mange virksomheder spilder medarbejdernes tid og går glip af en lang række effektiviseringsmuligheder. Det fremgår også af undersøgelsen, at medarbejdere i hele Europa ønsker, at deres arbejdsgivere skal hjælpe dem med at blive mere produktive.”Tidsbesparelsen ved at arbejde smartere varierer i hele Europa. I Danmark mener medarbejderne, at de kan spare 2,1 dage om måneden – sammenlignet med 1,8 dage i Frankrig og 5,6 dage i Rusland. For hvert enkelt land er antallet af dage:
CountryDaysCountryDays
Rusland5.6Polen3.4
Slovakiet4.2Schweiz3.4
Tjekkiet3.8Storbritannien & Irland3.2
Tyskland3.8Tyrkiet3.2
Ungarn3.8Spanien3.1
Norge3.8Østrig2.9
Sverige3.6Finland2.8
Italien3.5Danmark2.1
Holland3.5Belgien & Luxembourg1.8
Portugal3.5Frankrig1.8
Europæisk gennemsnit3.5
“En af de vigtigste opgaver, virksomhederne står overfor i dag, er at gøre brug af innovative teknologier og services, der vil give deres ansatte mulighed for at arbejde smartere. For at fastholde og tiltrække de bedste medarbejderne og styrke konkurrenceevnen skal virksomhederne lytte til og tage deres ansattes krav og ønsker til sig. Den digitale arbejdsplads kan ikke længere blot betragtes som en ambition – den skal ses som en nært forestående realitet.Medarbejderne forstår den positive påvirkning, som ny teknologi kan have på deres hverdag og deres virksomhed. Derfor skal virksomhedsledere ikke vente længere. Med medarbejdernes opbakning er det nu, de skal sætte et mål for hvordan de vil bruge nye digitale teknologier til at blive endnu mere produktive og øge fleksibiliteten i deres organisation," slutter Søren.
Læs mere på: http://thoughtleadership.ricoh-europe.com/dk/empowering-digital-workplaces/

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum