ICOH ProTM Z75, Inkjet B2 format produktionsprinter, designet til at muliggøre forretningsvækst
10.12.2020

ICOH ProTM Z75, Inkjet B2 format produktionsprinter, designet til at muliggøre forretningsvækst

Ricohs nyeste innoverende inkjet-platform i B2 format er rettet mod de applikationsområder og print volumer, der tidligere var forbeholdt offsettryk. Ricoh Pro Z75 imødekommer den øget efterspørgsel der er i markedet. 

Ricoh Danmark, Vallensbæk Strand,10. december 2020 - Ricoh løfter i dag sløret for en spændende verdensnyhed – Læs her de første informationer omkring RICOH Pro Z75, og dens meget forventede B2 arkfremførte inkjet-system. Anerkendt som en "game changer", er det avancerede Ricoh-udviklede produkt med fremtidssikret teknologi bygget til at hjælpe virksomheder med at nå nye højder for produktivitet, printkvalitet og driftsomkostninger.

RICOH Pro Z75 B2 sheetfed inkjet system
RICOH Pro Z75 B2 sheetfed inkjet system
Nutidens kommercielle trykmiljøer er radikalt anderledes end de var for bare et år siden, da virksomheder i dette tidsrum har udviklet sig til at være omstillingsparate i det konstant skiftende landskab. Mens overgangen til digitalt tryk har udviklet sig i årevis, ser printleverandørerne nu ud til at fremskynde overgangen yderligere.
RICOH Pro Z75 er udviklet fra bunden af Ricoh-eksperter for at give printleverandører bedst mulig sikkerhed for at investere i rette teknologi, som er bygget på vores virksomheds +40 års inkjet-erfaring samt kulturen for transformationel innovation, kendt som Henkaku.
I dette nye forretningssegment søger kommercielle printleverandører mere end nogensinde før at udvide deres applikationsområder og lønsomt imødekomme den stigende efterspørgsel efter produkter der kn afvikle mindre attraktive short-runs opgaver.
Mediefleksibilitet og konkurrencedygtige driftsomkostninger er nøgleordene. Dem, der søger enestående produktivitet, brugervenlighed og alsidigt medievalg på tværs af offset-coatede, ubestrøget og inkjet behandlede medier kombineret med en af de laveste driftsomkostninger i sin klasse, vil drage fordel af den strategiske innovative RICOH Pro Z75.
Herman Verlind, ejer af den Hollandske grafiske virksomhed Zalsman, udtaler: "Jeg er især imponeret over maskinens tekniske design, mens printkvaliteten og produktionshastigheden er på et meget højt niveau i forhold til markedet."
”Ricoh B2 inkjet printeren er fænomenal. Det bliver en ’game changer’ til det kommercielle trykmarked,” siger Bob Dahlke, Jr., rektor, VISOgraphic, Inc fra Amerika. ”Ricohs tilgang til at bringe ny innovation på markedet er at gøre det rigtigt. Det har hjulpet grafiske virksomheder mere sikkert og effektivt med at migrere til digital. Ricoh holder af at levere det, vores virksomheder har brug for.”
RICOH Pro Z75 benytter Ricohs ekstremt effektive tørreteknologi, automatisk duplex, pålidelig papirgang og en ny DFE-controller arkitektur der giver førende produktivitetsniveauer og forventede markedsledende hastigheder. Offset billedkvalitet opnås gennem Ricohs egne printhoveder, egen blæk og dynamisk dråbestørrelsesteknologi, der giver en løsning, der overgår forventningerne hos printleverandørernes egne krævende kunder.

Lasse Riis Poulsen, Direktør for Commercial & Industrial Printing, hos Ricoh Danmark, siger:

 “Vi gjorde det klart for nogen tid siden, at vi ikke ville bringe et B2 formats produkt på markedet, før tiden var rigtigt - den tid er nu kommet. Vores designteknikere har udviklet en ekstraordinær platform: den kombinerer høje dækflader med de lavere omkostninger fra inkjet og med den effektive B2-duplex-kapacitet, mere end tidligere var muligt. Jeg er overbevist om, at RICOH Pro Z75 er det produkt, som markedet har brug for, og som vil hjælpe hårdt pressede kommercielle printleverandører med bedre at navigerer igennem urolige farvande mod en mere bæredygtig fremtid i en nye verden af print.”

Flere detaljer om RICOH’s Pro Z75 vil blive afsløret i begyndelsen af 2021, herunder lanceringstider.

For yderligere information besøg: www.ricoh-europe.com/Proz75.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum