homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

ICOH ProTM Z75, Inkjet B2 format produktionsprinter, designet til at muliggøre forretningsvækst

Ricohs nyeste innoverende inkjet-platform i B2 format er rettet mod de applikationsområder og print volumer, der tidligere var forbeholdt offsettryk. Ricoh Pro Z75 imødekommer den øget efterspørgsel der er i markedet. 

Ricoh Danmark, Vallensbæk Strand,10. december 2020 - Ricoh løfter i dag sløret for en spændende verdensnyhed – Læs her de første informationer omkring RICOH Pro Z75, og dens meget forventede B2 arkfremførte inkjet-system. Anerkendt som en "game changer", er det avancerede Ricoh-udviklede produkt med fremtidssikret teknologi bygget til at hjælpe virksomheder med at nå nye højder for produktivitet, printkvalitet og driftsomkostninger.
RICOH Pro Z75 B2 sheetfed inkjet system
RICOH Pro Z75 B2 sheetfed inkjet system

Nutidens kommercielle trykmiljøer er radikalt anderledes end de var for bare et år siden, da virksomheder i dette tidsrum har udviklet sig til at være omstillingsparate i det konstant skiftende landskab. Mens overgangen til digitalt tryk har udviklet sig i årevis, ser printleverandørerne nu ud til at fremskynde overgangen yderligere.

RICOH Pro Z75 er udviklet fra bunden af Ricoh-eksperter for at give printleverandører bedst mulig sikkerhed for at investere i rette teknologi, som er bygget på vores virksomheds +40 års inkjet-erfaring samt kulturen for transformationel innovation, kendt som Henkaku.

I dette nye forretningssegment søger kommercielle printleverandører mere end nogensinde før at udvide deres applikationsområder og lønsomt imødekomme den stigende efterspørgsel efter produkter der kn afvikle mindre attraktive short-runs opgaver.

Mediefleksibilitet og konkurrencedygtige driftsomkostninger er nøgleordene. Dem, der søger enestående produktivitet, brugervenlighed og alsidigt medievalg på tværs af offset-coatede, ubestrøget og inkjet behandlede medier kombineret med en af de laveste driftsomkostninger i sin klasse, vil drage fordel af den strategiske innovative RICOH Pro Z75.

Herman Verlind, ejer af den Hollandske grafiske virksomhed Zalsman, udtaler: "Jeg er især imponeret over maskinens tekniske design, mens printkvaliteten og produktionshastigheden er på et meget højt niveau i forhold til markedet."

”Ricoh B2 inkjet printeren er fænomenal. Det bliver en ’game changer’ til det kommercielle trykmarked,” siger Bob Dahlke, Jr., rektor, VISOgraphic, Inc fra Amerika. ”Ricohs tilgang til at bringe ny innovation på markedet er at gøre det rigtigt. Det har hjulpet grafiske virksomheder mere sikkert og effektivt med at migrere til digital. Ricoh holder af at levere det, vores virksomheder har brug for.”

RICOH Pro Z75 benytter Ricohs ekstremt effektive tørreteknologi, automatisk duplex, pålidelig papirgang og en ny DFE-controller arkitektur der giver førende produktivitetsniveauer og forventede markedsledende hastigheder. Offset billedkvalitet opnås gennem Ricohs egne printhoveder, egen blæk og dynamisk dråbestørrelsesteknologi, der giver en løsning, der overgår forventningerne hos printleverandørernes egne krævende kunder.

Lasse Riis Poulsen, Direktør for Commercial & Industrial Printing, hos Ricoh Danmark, siger:
 “Vi gjorde det klart for nogen tid siden, at vi ikke ville bringe et B2 formats produkt på markedet, før tiden var rigtigt - den tid er nu kommet. Vores designteknikere har udviklet en ekstraordinær platform: den kombinerer høje dækflader med de lavere omkostninger fra inkjet og med den effektive B2-duplex-kapacitet, mere end tidligere var muligt. Jeg er overbevist om, at RICOH Pro Z75 er det produkt, som markedet har brug for, og som vil hjælpe hårdt pressede kommercielle printleverandører med bedre at navigerer igennem urolige farvande mod en mere bæredygtig fremtid i en nye verden af print.”
Flere detaljer om RICOH’s Pro Z75 vil blive afsløret i begyndelsen af 2021, herunder lanceringstider.

For yderligere information besøg: www.ricoh-europe.com/Proz75.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum