homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Hvordan ser din branche ud i 2020?

Uanset om det er inden for sport, musik eller i forretningsverdenen, kan det være ekstremt svært at forudsige den næste store ting. Forståeligt nok, da de fleste af os ikke kan spå om fremtiden. Men der er én ting, jeg godt vil satse på, og det er teknologi.


Af Søren Krogh-Nielsen, adm. dir. Ricoh Danmark


Vi er i fuld gang med Industry 4.0, en spændende tid, hvor digital disruption og Internet of Things skaber uundgåelige forandringer.
Som direktør i Ricoh Danmark er min opmærksomhed rettet mod de ændringer, jeg oplever i printbranchen. Sammen med udviklingen inden for 3D-print er det virkelig en fascinerende periode, tech-branchen går i møde. Når dette kombineres med robotteknologien og kunstig intelligens, står vi overfor for nogle muligheder, som med garanti vil genopfinde hele printindustrien.
Denne type disruption er naturligvis ikke kun begrænset til printbranchen, den er allerede i gang i mange sektorer – bare se på det store antal virksomheder, der har lanceret virtual reality i år, heriblandt Vive, Occulus og Sony. Og dette er kun begyndelsen. Hastigheden af udviklingen inden for nye teknologier vil fremskynde dette yderligere. Det er hvordan virksomhederne reagerer på disse tendenser, der vil være afgørende for deres succes i fremtiden.

Fokus på kundernes individuelle behov
I dag kan udbydere af printservices forudse, tilpasse sig til og reagere på kundernes behov hurtigere og bedre end set før. I stedet for bare at maksimere ydeevnen kan vi bruge vores teknologi til at tilbyde kunderne værdifulde og individuelt tilpassede løsninger.
Vores teknologi betyder, at maskinerne er klogere end nogensinde før, og vi kan minimere reparations- og vedligeholdelsesomkostninger. I fremtiden vil vi selv kunne forudsige potentielle fejl og forebygge problemer, før de sker. For kunden vil det betyde, at der er mindre (eller slet ingen) nedetid.
Et andet fag, som har gennemgået en stor forvandling, er forlagsbranchen. Digitalprint har revolutioneret forretningsmodellen, og ifølge analysebureauet Smithers Pira vil digitalprint udgøre 46 % af dette marked i 2020. Dette går også hånd i hånd med den enorme vækst, vi forventer at se i dette segment. Ved at anvende de nyeste teknologier kan virksomhederne hurtigt omstille sig og printe små oplag i en kvalitet på højde med offsettryk.
Ligesom mange andre virksomheder ønsker forlagene også at reducere lagerbeholdninger, minimere risici og reagere hurtigere på kundeefterspørgsel. Derfor er avancerede digitale systemer afgørende, hvis de skal imødekomme fremtidens krav og forblive konkurrencedygtige.

Vi har alle mulighed for at skabe ny forretning
Det kræver konstant udvikling, mod, fokus og stor kreativitet at være med til at forme markedet. For evnerne og kompetencerne til at være ekstremt kundeorienteret, fokusere på individuelle ønsker og skabe de fremtidige behov hos kunderne kræver en helt anden tilgang end blot at tilfredsstille de umiddelbare behov.
Den teknologiske udvikling bevæger sig i en hastighed som aldrig set før, og mange traditionelle virksomheder halter bagud, når det gælder digital transformation. Samtidig betyder disruption af hele industrier og brancher, at de konkurrenter, vi traditionelt set har holdt øje med, ikke nødvendigvis er dem, vi bør se som en udfordring. Konkurrencen kan komme fra mindre virksomheder, som skaber helt nye forretningsmodeller og overhaler os inden om, før vi når at genopfinde os selv. Men når det er sagt, har vi alle de samme muligheder for at skabe ny forretning.
I 2020 vil min verden inden for print se meget anderledes ud end i dag. Og når jeg tænker på nyskabelser som kunstig intelligens og robotteknologi, så er denne futuristiske vision, der for kort tid siden blot var science fiction, ved at blive til virkelighed, og det vil skabe et stort potentiale for nye forretningsmodeller.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum