Har du råd til dårligt samarbejde?
02.11.2016

Har du råd til dårligt samarbejde?

Det er min påstand, at et effektivt samarbejde er en vigtig forudsætning for succes og udvikling i en hvilken som helst virksomhed – og i takt med at din virksomhed vokser, vil det blive et endnu vigtigere parameter.


For at imødekomme denne udfordring vil ny samarbejdsteknologi komme til at spille en langt større rolle. En af de måder, vi hjælper organisationer med at arbejde smartere og mere effektivt, er gennem det interaktive whiteboard.
Denne teknologi er omdrejningspunktet for det, vi hos Ricoh kalder "Workstyle Innovation ". For os er det ikke kun selve teknologien, men en vision om at skabe et bedre, hurtigere og smartere samarbejde i virksomheden. Derfor kommer det ikke som en overraskelse for os, at andre store globale virksomheder også tager denne teknologi til sig. For eksempel meddelte Google i denne uge, at de også vil lancere deres eget interaktive whiteboard.

Men det, der virkelig er interessant i denne sammenhæng, er integrationen mellem arbejdsprocesserne og virksomhedens digitale infrastruktur. Alt arbejde kan nemt gemmes, genfindes og uploades til skyen. Samtidig fungerer whiteboardet også som videokonference og giver alle medarbejdere hurtig adgang til hele verden.

Interaktive whiteboard

Det kognitive whiteboard
Men udviklingen stopper ikke her. I sidste uge præsenterede Ricoh og IBM Watson det intelligente mødelokale. Ved hjælp af IBM Watson-teknologien har Ricoh udviklet det kognitive whiteboard, så det nu er muligt at få intelligens ind i møderne, fx automatiske mødereferater og opfølgning på aktionspunkter. Indtil videre kan whiteboardet tale syv sprog og tager både højde for det, der præsenteres, skrives og siges. Forestil dig, at du sidder i København og deltager på et videomøde med dine kolleger i Japan, som med det samme vil kunne se alle vigtige notater på japansk... Her kan man tale om effektivitet, der ikke går tabt i oversættelsen!

Jeg har gennem min karriere set en del nye ting, og der skal derfor noget til for at imponere mig. Men det kognitive whiteboard er en af de mest spændende teknologier lige nu – og et yderst vigtigt element, når det handler om at give medarbejderne effektive samarbejdsværktøjer til at udvikle ideer.

Efterhånden som flere og flere virksomheder forstår værdien af et effektivt samarbejde, vil oplevelsen af det interaktive whiteboard i aktion få dig til at tænke, hvordan du har kunnet klare dig uden. Derfor vil jeg foreslå, at du ser på denne mulighed. Hvem ved, måske er det lige noget for din virksomhed.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum