Ecograf satser på deres kvalitetsydelser med bestilling af to Ricoh Pro™ C9110-maskiner
08.06.2016

Ecograf satser på deres kvalitetsydelser med bestilling af to Ricoh Pro™ C9110-maskiner

Ricoh Europe, 8. juni 2016 – Ecograf ønsker at styrke deres produktionskapacitet og kvalitetsydelser med ordren på to Ricoh Pro™ C9110 farveproduktionsprintere, som blev underskrevet på Ricohs stand i Hal 8a på Drupa 2016.

Digitaltrykkeriet Ecograf har eksisteret i seks år og har en omsætning på ca. 1,5 millioner euro. Virksomheden tilbyder en bred vifte af printtjenester, som primært er fokuseret på modebranchen.

Ecograf invests in its quality service by ordering two Ricoh Pro™ C9110 presses at Drupa 2016
På billedet fra venstre mod højre: Salgsdirektør Lars Christensen og Adm. direktør Flemming Jensen fra Ecograf med Ricoh Pro C9110

Ecografs salgsdirektør, Lars Christensen, udtaler: "Vi har investeret i Ricoh på grund af printkvaliteten. Printerens produktivitet var også et meget vigtigt parameter. Derudover bliver vi i stand til at minimere glansen på tryksagerne, hvilket især er vigtigt for de high end-modevirksomheder, vi arbejder med.

Produktiviteten har desuden stor betydning, når det drejer sig om virksomhedens succes. Det vil gøre os mere konkurrencedygtige rent omkostningsmæssigt, og også mere effektive. Jeg forventer, at vi vil kunne øge vores omsætning med omkring 20 %."

Aftalen kom i stand via Ricohs forhandler X&CO, og Lars Christensen tilføjer: "Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Ricoh samt den service, vi får fra X&CO".

Graham Moore, Business Development Director hos Ricoh Europe, siger: "Vi er glade for, at Ecograf har ønsket at investere i ikke bare én, men hele to af vores Pro C9110. De har nogle spændende kunder med særlige behov, og vores produktionsprintere er perfekt egnede til at opfylde deres forventninger, både hvad angår høj kvalitet og hurtig leveringstid."

Ricoh Pro C9100-serien kører med hastigheder på op til 130 sider pr. minut. Modellerne understøtter bestrøgne, ikke-bestrøgne og strukturerede medier på op til 400 g/m2, duplexprint på bannere på op til 700 mm samt superblanke, magnetiske, metalliske, transparente eller syntetiske specialmedier.

En forbedret version af Ricohs VCSEL-teknologi sikrer en høj billedkvalitet på op til 1200 x 4800 dpi, og den automatiske 'image feedback'-teknologi til kontinuerlig farvekalibrering sikrer ensartede farver.

Maksimal oppetid er garanteret takket være et liquid cooling-system til kontinuerlig udskrivning, dele og tonerpatroner, der kan udskiftes af operatøren, samt mulighed for udskiftning af medier under kørslen.


|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum