homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Den nye Ricoh Pro™ C7200X-serie kan styrke forretningsvæksten med sine kreative muligheder

Ricoh Europe, London, 21. marts 2018 – Forretningsmæssige vækstmuligheder og en kosteffektiv metode til differentiering inden for produktionsprint kan blive en realitet med den nye Ricoh Pro C7200X-serie af digitale arkprintere.

Ricoh C7200X

Med sit 5. farveværk er Pro C7200X (Graphic Arts Edition) specialudviklet til den grafiske branche, mens C7200-serien med sine standard fire farver er designet til at nedbringe driftsomkostningerne hos virksomheder, som trykker materiale in-house.
 
Sammenlignet med den yderst succesfulde Pro C7100X omfatter de nye tekniske forbedringer en forbedret farvestabilitet takket være autokalibrering med inline-sensorer samt forbedret registrering med en automatisk justeringsfunktion. Yderligere giver det 5. farveværk mulighed for at tilbyde et bredere spekter af effektfulde printapplikationer ved at printe hvid og CMYK i én proces, f.eks. på farvede medier. Pro C7200X-serien lanceres med usynlig rød toner, hvilket er ideelt til en lang række sikkerhedsapplikationer. Den nyligt lancerede neonpink toner såvel som den hvide, klare og neongule toner fuldender det 5. farveværks mange kreative printmuligheder.
 
Produktiviteten er øget på de nye modeller, som printer op til enten 95 ark eller 85 ark pr. minut samt bannere på op til 700 mm i duplex og 1260 mm i simplex. Billedkvaliteten er exceptionel med 2400 x 4800 dpi, og det samme er produktiviteten for en lang række medier på op til 360 g/m2, som nu kan udskrives ved den normerede hastighed. De nye modeller leverer en strømlinet produktion med online efterbehandlingsmuligheder såsom GBC eWire Binder, BDT Banner LCT og en Plockmatic stacker til bannere. Et nyt, intuitivt betjeningspanel på 17 tommer bidrager samtidig til højere brugervenlighed.
 
En række controller-muligheder er tilgængelige med Fiery fra EFI samt GWNX og TotalFlow Print Server R62A fra Ricoh. Dette er alle effektive printcontrollere, som nemt kan integreres med forskellige workflow-løsninger.
 
”Den nye Ricoh Pro C7200X-serie er en samlet pakke af ekstraordinære muligheder”,siger Lasse Poulsen, Country Manager, Commercial & Industrial Printing Group, Ricoh Danmark. ”Systemet løser markedets behov for at tage hånd om mere komplekse printopgaver, hurtigere leveringstider og varierende oplag. Den forbedrede kvalitet, produktivitet og brugervenlighed sikrer imponerende resultater, som opnås nemt og hurtigt. Jeg er sikker på, at moderne printvirksomheder, som er villige til at investere i de kreative muligheder, Pro C7200X-serien skaber, vil blive belønnet med tilfredse, loyale kunder.”
 
Ricoh Pro C7200X-serien vil blive fremvist den 10. april i Lissabon, Portugal, og efterfølgende på en lang række events i Europa under kampagnen ”The Art of the New 2018”. Alle modeller er tilgængelige fra marts 2018.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum