Den nye Ricoh Pro C9200 Graphic Arts Edition maksimerer overskuddet og forretningsvæksten
01.05.2018

Den nye Ricoh Pro C9200 Graphic Arts Edition maksimerer overskuddet og forretningsvæksten

Ricoh Europe, London, 1. maj 2018 – Printleverandører har nu muligheden for at forøge overskuddet, reducere omkostningerne og styrke forretningsvæksten takket være den nye produktionsprinter Ricoh Pro C9200.
Ricoh Pro C9200
Ricoh Pro C9200

Baseret på den yderst succesfulde Ricoh ProTM C9100, tilbyder Pro C9200-serien en forbedret billedkvalitet med en fremragende registrering. Den nye Auto Colour Diagnosis-teknologi tilsikrer ensartet farvekvalitet samt en ekstra stabilitet ved at måle og tilpasse printkvaliteten under produktionen.

Bannerprint understøttes med medielængder på op til 1030 mm i duplex og 1260 mm i simplex. Desuden introduceres en øget understøttelse af kraftige medier på op til 450 g/m2.

Produktiviteten er forbedret, idet modellerne printer op til 115 ark eller 135 ark i minuttet, mens en strømlinet produktion understøttes med online efterbehandling, som gør det muligt at lave mange forskellige typer af tryk. Det nye, intuitive 17"-betjeningspanel bidrager ligeledes til en højere brugervenlighed.

En ny rensefunktion sikrer, at du kan printe uden forstyrrelser. Dette understøttes endvidere af vores ORU-koncept ”Operator Replaceable Units” og nem udskiftning af toner under kørsel.

En række controller-muligheder er tilgængelige – med Fiery E-45 og E-85 fra EFI og Ricohs højtydende DFE TotalFlow Print Server R-62, som tilbyder nem og hurtig integration med diverse pre-press workflow-løsninger, herunder Prinergy fra Kodak og Apogee fra Agfa. Det er desuden også muligt vælge IPDS-support til AFP-printmiljøer.

”Ingen anden produktionsprinter matcher niveauet og ydeevnen på Ricoh Pro C9200,”udtaler Lasse Poulsen, Line of Business Director, Commercial & Industrial Printing Group, Ricoh Danmark. ”Alle de nye specifikationer og forbedringer er udviklet til fleksibelt at understøtte en højere kvalitet, on-demand produktion af flere opgavetyper, med mange printmuligheder på et bredere udvalg af medier, herunder syntetiske materialer, selvkopierende papir, bestrøgne og ubestrøgne medier samt kuverter. Den hjælper derfor trykkerierne med at maksimere produktionen, øge indtjeningen samt udvide mulighederne for at skabe merværdi ved at opfylde de stigende markedskrav.”

Den nye Ricoh Pro C9200 vil være tilgængelig i Europa fra juni ’18 og vil blive fremvist på en lang række events sommeren over under kampagnen ”Art of the New 2018”.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum