homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Agilitet er afgørende for SMB-virksomheder – halvdelen tror ikke, de vil eksistere i 2023, hvis de ikke omstiller sig.

Tech-fokuseret produktivitet og innovation anses som essentielle drivere for at opnå succes.

Ricoh Europe, London, 14. februar 2018 – At forbedre agiliteten har topprioritet hos europæiske SMB-ledere, der ønsker at drage fordel af den digitale arbejdsplads. En ny undersøgelse foretaget af Ricoh Europe viser, at størstedelen (86%) af de 1.608 respondenter aktivt vil fokusere på agilitet i 2018. 

51% af de adspurgte vil helt konkret indføre ny teknologi for at kunne reagere hurtigere på trends og muligheder, mens 52% mener, at de vil falde bagud inden for fem år, hvis de ikke har den rette teknologi på arbejdspladsen.

Beslutningstagere i SMB-virksomheder fokuserer især på teknologi, som tager direkte hånd om nøglemedarbejdernes behov. De tror på, at automatisering (72%), dataanalyse (64%), dokumentstyring (62%) og videokonference (56%) vil have den mest positive indflydelse på deres virksomhed.

Javier Diez-Aguirre, VP Corporate Marketing, Ricoh Europe, udtaler: "Det europæiske SMB-community er yderst ambitiøst. Som et resultat af de udfordrende markedsforhold er virksomhedsledere ivrige efter at identificere nye forretningsmuligheder på et tidligt stadie for derved at få det maksimale udbytte. De ved, at en agil virksomhed er nødvendig for at kunne udnytte markedsændringer samt den rolle, som teknologien kommer til at spille. Det er tydeligt, at agilitet er højt oppe på dagsordenen hos SMB’er, samt at lederne ikke længere ser det som noget, der udelukkende har relevans for store virksomheder."

Øget produktivitet og innovation gennem intelligent teknologi anses som en afgørende faktor. 70% af de adspurgte vægter således teknologi som den vigtigste driver for succes, hvilket antyder en stærk tiltro til værdien af en fuldt digitaliseret arbejdsplads.

Diez-Aguirre tilføjer: "SMB-ledere lader sig ikke narre af hypen omkring teknologier som fx Virtual Reality og Blockchain. De vælger i stedet at prioritere investeringer i værktøjer, der har en konkret, positiv effekt på bundlinjen. De, som ikke allerede har gjort det, er nødt til at overveje, hvordan teknologi kan hjælpe deres medarbejdere med at arbejde smartere og gøre virksomheden mere agil. Gør de ikke det, risikerer de at bukke under, efterhånden som markedet udvikler sig uden dem." 

Se mere på www.ricoh.dk/thoughtleadership

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum